Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Mai pe la prânz , dar e primit! O duminică cât mai plăcută și relaxantă vă doresc la toți colegii ! Daniel , must+pastramă =delicatese , ai făcut un grătărel ma gândesc ?Cornel a fost frig ca iarna la voi , 12 grade pt Spania ...e iarna! Modificat 18 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Bineinteles, dar cu bere l-am udat...Pentru must mai astept vreo 2 saptamani, ca atunci imi place... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Da, @Ciurea Sorin. chiar foarte frig . De aceea acum o sa trantesc o mamaliguta fierbinte cu ceva....mielusel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Dupa cateva probleme personale rezolvate si o participare (ca spectator) la un raliu, iata ca am ajuns p-acasa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Viorel am crezut ca ai fost la ceva nuntă de nu ai dat un semn! Raliu ? ce raliu a fost prin zonă?Rectific am vazut postarea , super ! Modificat 18 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Mai usor cu nuntile Am postat in sectiunea sport despre raliul de astazi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016  lume lume!, dragi si stimati colegi! Am revenit si eu in peisaj dupa 5 zile de vitregie la Zanoaga. Acum am ajuns acasa! Sincer, la ce vreme frumoasa cu soare, senin si racoare, nu prea imi venea sa plec de acolo. Dar na, ce sa facem! Datoria ne cheama! Am ajuns in Bucuresti in canicula asta de 30 grade, ufff!!! Am fost vitreg pentru ca nu am avut semnal la net! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Salutare @Stefan P. Bine ai revenit printre noi.....cei cu net. hahaha Asteptam...detalii si foto... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Incet incet o sa vina si pozele! Acum sunt cam obosit, maine le munci si apoiii sa vedem maine seara ce va fi daca nu mi se incurca planurile. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Odihna placuta .... si maine sa revii cu forte noi draga coleg. Modificat 18 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Salutare Stefan, bine ai revenit , am tot intrebat de tine unde te-ai pitit de nu dai un semn, dar fara semnal la tel.cred că a fost adevărată relaxare. De maine vine toamna in adevaratul ei cuvant, la noi deja s-a innorat si e gata să plouă, dar apare si frigul ca la Cornel in Spania 12-15 *C.Toate bune si precum ne-ai obisnuit arată-ne ceva locuri frumoase pe unde ai rulotit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Multumesc pentru grija @Ciurea Sorin ! Am vazut ca tot te-ai gandit si ai intrebat de mine! Intr'adevar, chiar relaxare a fost! Mai mult am stat pe langa casutza, ca niciodata, am facut doar putine trasee si chiar unele noi!Dar m-am odihnit ce sa zic, dar tot obosit sunt! Ziua bucatareala, noaptea foc, dansuri, cantari in jurul focului... ce mai!!! Super! Ziua caldutz, noaptea 4-7 grade! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Bine ai revenit sanatos Stefan, asteptam indrumarul de poze Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Dragi colegi va doresc o seara frumoasă in continuare si o noapte linistită !Maine iar e luni firar să fie ! Modificat 18 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Bine ca mi-ai amintit @Ciurea Sorin, chiar uitasem! ufff...la munca iar!!! O sa vina si pozele, promit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Noapte buna si din partea mea dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 Sa aveti un inceput de saptamana minunat! La Craiova ploua, ploua, ploua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 dragi colegi!! Pofta mare la !! In Bucuresti este innourat, 18° si bate un vant.... o adevarata toamna... O saptamana minunata la toti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 Bună dimineața la toți colegii ! La o pauza de o pe drum mai dăm un ochi pe forum , dar frig dimineața am plecat la 12*C gata toamna e aici ! Toate urările de bine și o săptămână plăcută să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 dragi colegi! S-aveti o săptămana frumoasa si plină de realizări! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 la toti colegii !! Desi ploua , sa aveti o saptamana linistita.Eu astept weekendul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 E bine ca nu ai mult de asteptat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri