Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Salutari vreme frumoasa la Braila .In rest numai de bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Vreme faina si la mare! Acum am facut o baieeee, , , apa caldaaa, mai frig afara decat apa dar nu mam abtinut sa nu fac o baieee...asa ca m-am balacit. Valuri mari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Super frumos @Stefan P....... Ei lasa ca atunci cand iesi din apa calda afara...te aditivezi cu ceva sa incalzesti..atmosfera. Poza este ...magnifica. Felicitari si distractie pe masura iti doresc.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Dupa o baitza la mare acum va salut din stadionul Gheorghe Hagi- Ovidiu. Joaca FC. Viitorul cu Dinamo! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Pe maine dragi colegi, ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Gata meciul 1-1 De acum merg sa ma bag la bazin la namol si apa caldaaa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Colegi, va spun Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Nu..nu ..nu trebuia inchis topicul...Nu aveam de gand sa ripostez. Nu aveam pentru ce... Insa mor de curiozitate ...daca este un om de cuvant.. Noapte buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Buna dimineata dragi colegi. Azi fac o excursie mica pana la Zaragosa. Va doresc o zi cat mai buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 oameni buni! Eu fac o excursie de 8 ore la servici... O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Wow, frumoasa excursie @Daniel-P Eu acum am iesit de la munca.... Spor la treaba si o zi buna iti doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Sa aveti pofta matinala pentru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Sunt sigur ca e mai plăcută excursia ta, drum bun si distracție plăcută! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 dragi colegi! Bagam un pic de si vedem dupa ce mai facem azi.... Zi faina sa aveti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 (modificat) Bună dimineața dragi colegi ! De dimineață-n zori când am plecat la lucru erau doar 5, 5 grade pe termometru , cam strângea cămașa , dar asta e " iarna nu-i ca vara" vorba unui înțelept in viață , vă doresc o zi faină și plină de reușite ! Cine nu se simte comod într-o comunitate se exclude singur din aceea comunitate, e simplu dreptul la liberă circulație stipulat și în Constituție , dar nu poti și nu ai dreptul să arunci cu noroi după bunul plac , este la o distanță de un clic de maus si ai închis sau ca la televizor schimbi canalul ! Vă mulțumesc pentru înțelegere ! Modificat 21 Septembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 buna Apoi daca ieri dimineata m-am trezit cu frig, astăzi m-am trezit cu mai mare frigul, doar 10°¡ O zi buna la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Ziua buna! La Techirghiol 13 grade! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 @Stefan P, cred ca faci plaja imbracat Este racoare cam in toata tara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Asa eee!!! Dar las ca e bine si in bazin la 36 grade cu apa sarata din ghiol, namol si sa stau sa privesc cum ase sparg norii afara! Aici a inceput sa se insenineze! Sper ca pana duminica sa prind si vreme frumoasa/senina! Dar baia de ieri din mare a facut totuuul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Sa te bucuri de vreme cat mai frumoasa si bineinteles de tratamentul cu namol Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Multumesc @Viorel Pe la mine e ca in poza, se vede si lacul! Si sa incalzit! 15 grade! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri