Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Buna ziua si de la mine. Aici vorbim deja de alte....temperaturi. In Zaragoza erau 25 *C acum 2 ore si aici la mine sant acum 26*C. Multumesc pentru invocarea Constitutiei @Ciurea Sorin Stefan P, . Baita relaxanta iti doresc.. Si tuturor colegilor o dupamiaza reusita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 pe la domniile voastre ! Tare frig s-a lăsat avem 7*C si scade termometrul , concediul placut Stefan , fă o baie si pentru noi cu nămol că tare ne dor oasele ! Cornel trimite un pic de soare si la noi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Buna seara ...domnilor La mine inca e cald... Pofta buna cxelor intarziati si o seara minunata va doresc. P.S Cat despre mincinos se vede ce ...cuvant are ....rusinica..hahaha Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Salutare Cornel cum a fost in plimbare? Ce zici sa deschidem un nou topic CUM BUCĂTĂRESC RULOTIȘTII că mi-e dor de o rețetă nouă de pus in tigaie de-a colegilor si mai ales a colegelor noastre rulotiste, să le invităm sa ne arate bunatați din diverse locuri ale tării ?Să intrebam si administratorii dacă ne dau voie ?Viorel, Daniel , se poate ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Eu unul n-am nimic impotriva...cu conditia ca in afara de imagini, sa vorbim si despre reteta, ingrediente, modul de preparare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 (modificat) Salutare @Ciurea Sorin O idee minunata, domnul meu. ----------------------------------------------------- Azi am fost cu ceva treburi la consulat. Iti dai seama ca dupa o noapte de munca nu mi-a cazut chiar bine. Dar..na, trebuiesc facute si anumite treburi administrative. ------------------------------------------------------------------------------------- Oare se crede ca sant niste poze furate si aruncate in...forum???? Sau oare se crede ca sant facute de terte persoane si altii se , , lauda " cu ele ??? In definitiv aici este un forum de RULOTISM SI NATURA . ---------------------------------------------------------------- Nu este o emisiune de bucatarie si laudarosenie. --------------------------------------------------------------------------------- Cat despre un proces tehnologic si ceva sare si piper se poate ajuta oricine de ...GOOGLE. Modificat 21 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Noapte buna tuturor. .......... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 oameni buni! Mai am si azi treaba pe la servici si de mâine pana duminica, la teren... Cam răcoare in dimineața asta, 8 grade...O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi , la noi pe dimineața a înghețat , acum am 2, 8*C sper ca nu are putere asa tare dar astăzi am sa golesc instalația de la autorulotă pentru siguranță , a ieșit soarele după atâtea zile , iar eu vă doresc o zi cât mai plăcută ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 La Craiova este o zi de toamna adevarata cu frig si cer intunecat. Dar oricum, pofta de o exista, bineinteles. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 !!! O zi super la toata lumea! Si in bucuresti incepe sa se vada soarele printre nori! Dar tot racorica este .... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 buna Daca la ora 7 erau 4° acum sunt 8° si un pic innorat! Încă oricum va fi vremea la voi eu va doresc o zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 Buna dimineata si de la mine . La mine e ceva mai caldut. In jur de 19*C acum . O zi frumoasa tuturor dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 Si la mine 29 grade! Zi frumoasa, soareee....cred ca merg sa probez apa la mare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 (modificat) Modificat 22 Septembrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 Acum ma bag si eu la somn dupa vreo 3 ore de bai cu apa sarata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2016 tuturor! O zi buna va doresc si pentru ca e vineri si se apropie week-endul sa fie si scurta la servici! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2016 Bună dimineața la toți colegii și un sfârșit de săptămana agreabil vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri