Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 Ziua buna! Eu am ceva musafiri si acum am ajuns la Techirghiol, i-am scos sa facem o baie la bazin si apoi spre casa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 Distractie placuta @Stefan P. . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 On 29.09.2016 at 11:09, mircea a scris: @Sorin Leitoiu, ca ai luat cu tine si bicicleta, incerc sa inteleg, desi malul apei nu e tocmai potrivit pentru o plimbare pe doua roti , dar sa pleci cu usa de la casuta deschisa, ma cam pune pe ganduri . A fost o gluma si sper sa o iei ca atare. Drum bun si fir intins! Pana la urma am ajuns pe un mal al canalului Borcea.Am luat bicicletă si lanseta de rapitor si am luat tot malul care avea cam 3 km si a fost mai usor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 Dragi colegi buna !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 Noapte buna dragi colegi Pe maine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2016 si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2016 buna! Acum am ajuns acasa. Am facut baziiin cu apa sarata, un gratarel si inainte de a pleca spre casa am oprit la Eforie pe la ora 2:30 si am facut si o baieeeee!!! Valuri mari, apa caldie....a fost super! O dimineata frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2016 Neața tuturor de pe drum! , Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2016 cu o zi de duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2016 Buna dimineata , . O duminica minunata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2016 - Duminica plăcută! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2016 Noapte buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2016 noapte liniștita ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 Un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 stimati colegi !! O saptamana usoara la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 O săptămână frumoasă vă doresc ! La Zalău cer înnorat si plouă mocănește , frig 14*C , nici nu cred că v-om vedea soarele astăzi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 buna si o săptămana si mai buna!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 Dati sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata voastra! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 , si va doresc o saptamana minunata. La mine mai este inca ceva caldura, 25* C. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 dragi colegi si o săptămana reușită sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri