Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 buna la O saptamana faina sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Bună dimineața comunitate , cu toate că-i luni, e frig , plouă mocănește și iar la muncă , vă doresc să aveți o săptămână faină si plină de reușite ! Și ca lucrul să înceapă bine , poftă mare la o mare și bună ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Buna....dimineata si de la mine Picura foarte usor aici si sant doar 18*C. O saptamana plina de realizari, voie buna si timp frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Salut @Stefan P, observ ca esti online Ai "lipsit" cateva zile si si imi faceam griji Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Slaba prezenta dimineata asta, asa ca ma simt obligat sa intaresc randurile si va spun : Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 de aici de unde ma aflu! Adica Israel, Jerusalem, Palestina- sunt la locurile sfinte in pelerinaj pana vineri si o sa spun o rugaciune si pentru aceasta minunata comunitate! Ma rog sa fie bine si linistita!!! Va imbratisez! @Viorel nu prea am net pe aci si....!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Doamne ajuta @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Multumesc @Stefan P!! Te asteptam cu impresii si bineinteles cu imagini Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 oameni buni! Am terminat si eu treaba pe ziua de azi, care mi-a mers destul de bine in ciuda timpului neprietenos...Acum m-am retras in rulota la caldurica si savurez un pahar de vin dupa cina... O seara plăcută tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Bravo @Daniel-P Aici la Bethleem am avut azi 37° la umbra! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Nici atât de cald nu mi-ar place...mai bine mai frig si ne încălzit cu un pahar de vin roșu, părerea mea... Pelerinaj plăcut in continuare @Stefan P si te asteptam cu impresii si imagini cand revii in tara! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 O seara faina la toti! Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 buna dragilor! Toate bune? Ca la noi si de cum ar fi este cam frig! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 (modificat) La toti colegii urarea de mai sus ! Modificat 17 Octombrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 Noapte buna si din partea mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2016 O noapte liniștită vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 o zi buna tuturor !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 (modificat) Neata buna si de la mine dragi Fie ca o buna sa va faca ziua cat mai frumoasa.. Azi merg sa testez un Peugeot 407 coupe , motor 2.7 , 204 calusei.an 2007. Apropos...are cineva asa ceva pentru ceva detalii si informatii??? Modificat 18 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 (modificat) @Cornel C Mihailescu , observ ca postarea ta a lasat in urma o liniste desavarsita si ceva ce nu se vede : am ramas toti cu gura deschisa. Cand privesti o asa bijuterie, ce comentarii mai poti face? Modificat 18 Octombrie, 2016 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Salut @mircea Am probat astazi acea masina. Parerea mea ca masina este superba ( atentie ca vin de pe un A8 ) Sa vad daca ma inteleg la pret cu vanzatorul si o voi achizitiona. Mentionez ca nu o lasa sub 7.000 euro. Este full option ...fara trapa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 @Cornel C Mihailescu , iti doresc sa faci cea mai buna alegere pentru tine si sa te bucuri de ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Multumesc @mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2016 Sa fie intr-un ceas bun @Cornel C Mihailescu!! Tu esti cel in masura sa apreciezi la fata locului Peugeot-ul Dar din cate inteleg, este hotarat sa faci achizitia, asa ca, te asteptam cu noutati..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri