Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Bună seara dragi colegi, ca să va gânditi la o bălăceală de 1 Decembrie am să vă arăt cu ce m-am delectat eu astăzi . Prima dată am atacat un ciolan cu fasole la o pensiune lângă bazin , pentru intreținere corporală , după care am trecut la bălăceală Și uite asa a trecut timpul și a sunat Her Gheneral că trebuie să merg acasă , ca un baiat cuminte ! Cu ocazia asta am postat si fotografiile , că altfel erau mâine . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Frumos...sa-ti fie de bine Sorine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Daniel mulțumesc , să ști că in camping erau rulote și de mă infurii maine , iau calu și ma duc și eu că mă mănâncă ! Este superb acuma , astăzi am prins un soare și a fost plăcut 18 grade pe la prânz , aceasta e vreme de apă termală nu când e afară 30 de grade . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Pai ce mai stai? E si pacat sa nu profiti cand ai aproape de tine un asemenea loc de relaxare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 buna dragi colegi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 buna dragilor! Doamne ajuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 O seară liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 On 21.07.2016 at 17:41, Viorel a scris: Pachetele le-am trimis asa cum le-am primit si nu am desfacut niciunul. Asa ca nu cred sa am personal vreo vina Trebuie cumva sa gasim o modalitate sa-l trimiti inapoi si sa-l schimb cu un altul la firma respectiva. Regret si eu aceasta situatie, dar o rezolvam intr-un fel. Ok @Viorel , a trecut afara timp din iulie 22 si n-am vazut nici o solutie, nici măcar n-ai mai amintit de asta! Ce-ai fi facut tu în locul meu? Nici nu vreau sa-mi imaginez! Si tot eu "sar calul"? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Ce a-si fi facut eu? Te sunam si te intrebam. Sau consideri ca trebuie sa tin eu minte toate problemele fiecaruia? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Bravo @Ciurea Sorin Sa-ti fie de folos! Ce as inhama si eu caii si sa vin incolo dar.... Vedem...cum sta treaba! Posibil sa merg de 1 decembrie pe aci pe mai aproape, deja sunt ceva echipaje anuntate intr-o locatie.... Un grup restrans! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 (modificat) @Ciurea Sorin. Frumos platou ai servit. ( haiducesc ) Sa va fie de bine si la masa si la.. , , balaceala " Multumim ca ai impartasit cu noi clipele frumoase petrecute la Tasnad. Salutare @Stefan P Inhama caii si...da-le bice.... Viata e frumoasa...dar scurta. Profita frate de minunatiile ei. Cat despre 1 Decembrie...mergi unde iti spune sufletul si unde te simti in largul tau alaturi de oameni de treaba. Modificat 3 Noiembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Cu siguranta ca asa voi face! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 (modificat) 50 minute în urmă, Viorel a scris: Ce a-si fi facut eu? Te sunam si te intrebam. Sau consideri ca trebuie sa tin eu minte toate problemele fiecaruia? Nicidem @Viorel, doar problemele unde au avut "cu costuri" colegii nostriil! Zic eu! Tu? Apropo si eu am intrebat, ba mai mult am postat si imagini! Si ce ai facut tu din vara pana acum, in calitate de administrator al forumului??? Nimic, nimic, "prietene"! Cred ca sunt de prisos alte comentarii! Modificat 3 Noiembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Daca sunt de prisos, atunci nu mai scrie in doua topicuri despre acelasi subiect. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Pop dincolo l-ai scos in off tipic! Unde sa-mi spun doleanțele @Viorel Tu "tăi si spanzuri" eu ce sa fac? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Si daca este off topic care este problema, fiindca observ ca ai scris si acolo. Eu cred ca nu ai ce face si cauti galceava si un astfel de comportament nu agreez. Hai s-o lasam asa ca sa nu ajungem la altele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 (modificat) Modificat 4 Noiembrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 buna si o la feel de buna!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 Neata buna si de la mine. Azi e cam frigut pe aici, doar 9°C. O zi minunata tuturor va doresc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri