TEODOR 65 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Comunitate Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 E la Lidl alarma acea cu senzor de miscare si telecomanda(4xbateri de 1, 5V sau alimentare externa la 6V) la 36 lei, E buna de lasat in rulota pentru cine vrea!Suna foarte tare! Eu am luat-o pentru locuinta ca ultima data cand am plecat in concediu asta vara am gasit incuietoarea de la usa desfacuta partial Oare cum arata rulota facuta la Salonta? Tin minte cand eram pusti (6ani prin 1982)era o rulota pe la noi prin zona parcata langa gradinita, dar nu mai ii retin numele! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 @costica V., uite aici: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Si poftiti la cafeluta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Suntem deja la cafeluta Viorele si incercam s-o lungim cat mai mult. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Atunci nu-mi ramane decat sa zic "sa aveti pofta"!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Draguta rulota, era simpla, usoara fara prea multe dotari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Salutari! Ati aflat? Si-a facut Adrian ITP-ul la rulota.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Salutari, daaa am vazut . A avut ceva probleme cu noxele dar...a trecut ITP-ul. Felicitari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 dragi colegi rulotisti!! Da Cipriane, asa arata rulota "made in Romania" marca "FELICIA" din anii 80, mai aveam si eu poze cu ea si cu intraga familie (copii erau mici, doi si trei ani), dar nu mai stiu unde sunt. Intradevar, era mica (fata de cele de azi), usurica si nu prea dotata , dar iti faceai treaba cu ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Da, deja toate televiziunile din Romania sunt in breaking news cu stirea referitoare la ITP Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Pana aici, la rusi a ajuns stirea cu itp-ul.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2015 Buna dimineata Comunitate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2015 In Craiova, masinile s-au albit de zapada, prin parcare Se aproprie sezonul pentru tuica fiarta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2015 In Severin ploua continuu, mai bine ar ninge.Tuica fiarta?Daaaaaaaaaaaaaa!!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2015 N"ziua, Lerida, bate f tare vantul, soare plin si in jur de 16* C. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2015 dragi colegi!! SI la Galati ploua, ploua, ploua continuu de trei zile!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2015 , aici azi a nins, iar acum sunt -8 grade Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2015 Ce mi-e dor de o zapada...cu nameti asa.. La mine..e frig soare cu dinti.. (Turkmenistan -Celiken Offshore -caspian sea ) ..bate un vint de te ia pe sus Beti o tuica si ptr mine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2015 N"eata si la Barlad ploua de rupe.Sa vedem cum a fi drumul pana la Busteni. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2015 la o Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2015 Neata buna tuturor! La noi ultimele 2 zile o fost nebunie, agitatie, ca doar sa deschis Carrefour in sudul orasului, langa noul Mall. Preturi mici la unele produse, concert de deschidere cu Delia, tort, tombola, toata lumea fericita. Ce este interesant ca s-a deschis cu o zi inainte fata de cum scria in pliantele inpartite prin oras, dar si asa lumea a venit in numar mare. Numai zic de a II-a zi in care cred ca a venit toata Timisoara. In rest la noi e vremea rece si cerul inorat ca de ploaie. O zi, faina sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2015 Salutari! Brrrrrrr dimineata au fost -13 grade Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri