Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Dragi colegi.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 (modificat) Modificat 18 Noiembrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Bună dimineața dragi colegi , am și eu soare , cu dinți dar e senin și a ieșit .Vă doresc o zi faină și spor la cumpărături de VINEREA NEAGRĂ -ziua reducerilor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 (modificat) , sa aveti o zi Modificat 18 Noiembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 dragi colegi O zi minunata sa aveti si un inceput de weekend pe masura. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 si week-end placut, oriunde v-ati afla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 O seara placuta tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 buna si colegilor!! Va doresc un "black friday" reusit si un week-end minunat!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Nea Costica, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 din Neptun! Cineva trebuie sa mai si muncească! Ești de belea mai Sorine cu poza asta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Eheee @Daniel P Spor la munca. Mai am si eu o ora si o iau din loc la munca. Servici usor sa avem La ceilalti colegi le doresc o noapte minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Sa avem servici ușor @Cornel C Mihailescu, dar mai mult tu, ca eu am cam terminat pe ziua de azi... Ma pun la curent cu noutățile p-aici si ma bag la nani ca mâine iar pe plantatie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Multumesc mult . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2016 E timpul sa trag si eu pe dreapta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 buna si un weekend pe masura! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 Buna dimi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 Buna dragi colegi. La mine nu e asa de ...buna. Sant doar 8*C si o ceata de nu vezi la 30 m in fata. Tuturor va doresc un weekend de vis. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 (modificat) Bună dimineața dragi colegi , soare frumos 9*C avem de dimineață, o zi super faină vă doresc cu spor în toate ! Daniel cum e la mare acum in Noiembrie , merge de-o baie la picioare ? Modificat 19 Noiembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 Daca se dimineata a fost -1°, a fost si ceata de sa, apoi acuac sunt 11° cu soare! Un sfarsit de saptamana bine meritat tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri