Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 Acum am iesit din strand , azi a fost o zi superbă cu 18*C la prânz , am tras o bălăceală pe cinste iar in interior erau ceva rulotisti campați cu care am schimbat impresii ! O seară faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 buna si colegilor!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 buna! Eu am ajuns azi pe la rulota si am pregatit-o de plecare si acum la soomn! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 @Ciurea Sorin , sa va fie de bine cu balaceala facuta la , , termale " Stefan P, , noapte buna si drum bun pe unde vrei sa mergi tu . Seara buna si dumitale Nea Costica. Tuturor o noapte minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2016 Gata pentru azi, si !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 Gata si pentru mine... E ora 2.00 noaptea si la ora asta trag pe stânga... dragi colegi, pe mâine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 comunitate! O duminica frumoasa tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 buna si o duminica la fel de buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 colegilor. O duminica minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 Zi bună zic și eu la toți colegii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 buna si . Ce fac baietii?? Cam slaba miscarea pe aici. Va molesit caldura? din casa, bineinteles??? Ha, ha, ha..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 Daaa...si tuica fiarta...eu bagai doua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 O noapte linistita va doresc si sa aveti parte de o saptamana excelenta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 Noapte buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 Cum se face că mâine iar e LUNI , vă doresc o noapte liniștită ! mă retrag la plăpumioară! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2016 Trag si eu pe stânga.. , pe mâine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 prieteni! O săptămana frumoasa va doresc tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri