Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 Cam tarzii cinele voastre. Eu unul servesc ultima masa la ora 18 si 30 min. Seara doar ceva fructe.... Cu bautura nu ma laud ca nu mai servesc alcool de mult timp Dar ma bucur pentru voi ca va simtiti bine si va faceti poftele Va doresc o noapte linistita! Eu ma bag la deoarece dimineata ma trezesc la ora 5. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 La mine cina e un fel de...mic dejun. Lucrez numai de noapte. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 dragi colegi! Pofta buna si servici usor @Cornel C Mihailescu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 Multumesc, multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 Eu am fugit la munca. Somn usor . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 (modificat) Nea Costică fără slănină și ceapă nici nu plec la drum, e ca roata de rezervă , de multe ori am rămas înzăpezit și cu armamentul din dotare am trecut viscolul .Pălincuța , ceapa, slăninuța, un bidonul cu vinișor , o pâine de casă rotundă și poate să vină si mama viscolului.Ca să nu pierd antrenamentul bag aproape zilnic ! Servici ușor Cornel ! Modificat 21 Noiembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 Gata a trecut lunea , mă retrag și eu la somn , o noapte liniștită vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 în urmă cu 10 ore, costica V. a scris: Eu spun sa-i facem o galerie, de incurajare: HAI Soriiiine!! Ta-ta-ta, ta-ta-ta!! HAI Soriiiine!! Ta-ta-ta, ta-ta-ta!! Multumesc Costica de incurajari dar iar am luat-o pe coaja si este joc pentru copii de 16 ani si o zi buna la toata lumea !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 dragi colegi. O zi placuta tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Colegilor. O zi minunata sa aveti. La mine ploua usor si sant 16*C. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 buna tuturor! Am umblat toata ziua azi sa-mi iau materiale, pentru ca vreau sa construiesc un alt gratar la teren... Cred ca joi ajung p-acolo si m-apuc de treaba...as vrea sa fie gata in cateva zile si poate o sa-i fac inaugurarea de 1 Decembrie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Se pare ca esti chitit pe munca Spor la treaba! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Merci, e ultima lucrare pe anul asta! Pana la primavara iau o pauza si ma axez mai mult pe intalniri si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Spor la treaba Daniel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Salutare @Stefan P colegilor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Salutareee @Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Bună seara dragi colegi de pe toate meridianele ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Sorine! Eu gata, ma bag la nani ca maine din nou la slujba...tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Salutare @Ciurea Sorin Noapte buna Daniel. tuturor. Eu fug la munca....si ploua, , , si ploua...brrrr. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 (modificat) A mai trecut o zi , e momentul sa Asa ca la toti colegii oriunde s-ar afla ei @Cornel C Mihailescu fii tare ! O noapte linistita la munca Modificat 22 Noiembrie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri