Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2015 LA MULTI ANI ROMANIA !!! LA MULTI ANI DRAGI ROMANI !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2015 Salutare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2015 Salutare oameni buni. Adrian decat sa incepi de miercuri mai bine laso pe luni ce vine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2015 Lasa Adriane, ca numai maine nu-i poimaine si vine weekendul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2015 în urmă cu 8 ore, Adrian V. a scris: Cam nasol sa incepi saptamana de miercuri Eu am fost mai harnic.......am incepu de marti fix pe 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2015 Absolut Adevarat......Adrian. Hai ca m-ai facut sa rad...multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 Sa aveti o zi fructuoasa din toate punctele de vedere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 Salutare! Stie cineva aceasta rulota? http://olx.ro/i2/oferta/rulota-elddis-inmatriculata-ro-ID4fkVa.html#:354b1e6a73 . Ma cam tenteaza. Sau este cineva din Constanta? Poate este dispus sa o vada. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 Adriane, daca aveam acea suma modica , ma duceam personal sa o vad. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 Are cineva cunistiinte despre un loc de parcare in Bucuresti? Daca ar fii si in sectorul 4 ar fii minunat.... Daca stie cineva rulota lui JanOmVesel, sa-mi dea , va rog un mesaj in privat. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 (modificat) în urmă cu 2 ore, Gogonea Razvan a scris: Salutare! Stie cineva aceasta rulota? http://olx.ro/i2/oferta/rulota-elddis-inmatriculata-ro-ID4fkVa.html#:354b1e6a73 . Ma cam tenteaza. Sau este cineva din Constanta? Poate este dispus sa o vada. Salutare! Razvan, dupa ce si cat se vede rulota este de an bun dotata cam cu tot ce ai nevoie, unde mai pui ca este din UK asa cum iti doreai! "Jan Om Vesel", am urmarit multe postari ale lui, se pare ca "este si serios, nu doar vesel"! Cei drept si pretul este pe masura! Spuneai ca vrei sa te limitezi undeva pe la 2500 de euro, dar cu un pic de efort poti si la cat se cere pe ea! Am "studiat" si eu anuntul pe OLX, dar si pe un alt forum. Parerea mea este ca rulota "face toti banii!" Bafta! Modificat 3 Decembrie, 2015 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 Eugen, sa stii ca rulota lui Jan nu este cea de mai sus, ci o englezoaica de prin 96-97 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 Scuze, asa este, am revazut anuntul pe alt forum, af "97, tot englezeasca, pretul fiind de numai 2, 700 de euro! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 dragi colegi!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2015 buna la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2015 Cred ca o sa fie frumos weekend-ul ca doar asteptam pe Sf.Nicolae, nu!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2015 buna tuturor, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2015 Eu am fratele Sfant, asa ca fiecare cu norocul lui Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2015 la toata lumea!! A venit weekenduuuuuul !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri