Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 (modificat) Seara bună comunitate ! Acum am sosit și eu , la mine Mosul a zis :la muncă , nu la întins mâna ! aşa că m-am conformat. Daniel asta-i grătarul de campanie ? Modificat 6 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 Nu Sorine, e al casei... Am fost la soacra-mea la tara, nu la teren... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 E timpul sa trag pe dreapta... colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 Salutare @Ciurea Sorin Ce Mos ....rautacios. Dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 E momentul de asa ca @Cornel C Mihailescu daca te duci la munca , , spor la treaba . Daca nu ..hai si tu la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2016 (modificat) Scuze eu am centrală termică manuală, cu încărcător local adică eu , am fost o fugă la foc Cornel, Daniel dar gata mă trag si eu către plăpumioară , o noapte liniștită vă doresc ! La fel și ție Sorin , iar la Cornel sigur... spor să treci noaptea ușor ! Modificat 6 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 La Braila timp frumos cam 2 grade afara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 (modificat) Bună dimineața la toată lumea ! Frig , plafon de nori negri gata să ningă -3*C, soarele nu cred că o să-l vedem azi ! Modificat 7 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 Colegilor . Nici la mine nu e chiar frumos afara. Sant doar 8*C, ceva ceata si un strop de soare. O zi minunata va doresc tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 bine v-am găsit sănătoși ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 Salutare Daniel cum e la capitală ? Trebuie să ajung săptămâna viitoare o fugă! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 11 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Salutare Daniel cum e la capitală ? Trebuie să ajung săptămâna viitoare o fugă! Cum sa fie Sorine...daca te referi la vreme e OK, dar pana saptamana viitoare cine stie cum evolueaza... Sper ca nu treci p-aici si nu o sa ma suni... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 buna la toti colegii!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 6 minute în urmă, Daniel P a scris: Cum sa fie Sorine...daca te referi la vreme e OK, dar pana saptamana viitoare cine stie cum evolueaza... Sper ca nu treci p-aici si nu o sa ma suni... Vreau să ne și vedem dacă-i un pic de timp și nu deranjez ! Seara bună Nea Costică , a fost Moș Neculai pe la Galați ? 25 minute în urmă, Viorel a scris: dragi colegi! Viorel mulțumim de costumele de sărbători colorate ale forumului -benerele Membru senior frumoase !La mai multe noutăți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 A fost Sorine, dar cred ca n-a gasit ghetele mele !?! () Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 (modificat) 6 minute în urmă, costica V. a scris: A fost Sorine, dar cred ca n-a gasit ghetele mele !?! () La mine a lăsat un bilet , mi-a scris :la muncă nu la întins mâna !La anu pun eu mâna pe el ! Modificat 7 Decembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 Lasati-l pe mos Nicolae si faceti listele pentru mos Craciun ca ni-l trimite @Cornel C Mihailescu, ca doar asa a promis Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 Stimati colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 Cornel pe unde ai umblat de nu te-am văzut azi numai dimineață ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2016 Am dormit. De la munca , obosit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri