Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2015 tuturor! super tare puștoaica ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2015 buna tuturor, si o zi minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2015 Sfarsit de saptamana inceput de bautura...... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2015 La mine băutura începe de luni si tine tot pana luni... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2015 si sa veti un weekend minunat!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2015 Pfff, chiar ca e .., , de vara" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2015 la toata lumea!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2015 Eu doar ce am ajuns acasa.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2015 la toată lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2015 la toti colegii de pe forum!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 Добро утро! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 L tuturor! Sa aveți parte de o saptamana cât mai frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 buna la toată lumea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 (modificat) Dragi colegi, nu se aude nimic prin tara? Vinde cineva vreo englezoaica buna? Apropo' ce greu se strang laikuriki ' aici. Abia, abia, am 38 Modificat 14 Decembrie, 2015 de Gogonea Razvan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Achim 94 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 Uite, iti dau eu like. Problema e ce faci cu el. Oricum, te rog sa-l folosesti cu masura... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 3 minute în urmă, Achim a scris: Uite, iti dau eu like. Problema e ce faci cu el. Oricum, te rog sa-l folosesti cu masura... Multumesc, Achim! Lasa bre ca nu cer de mancare laikurili' , probabil voi avea nevoie de ele, candva Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 De care bere? Ca eu unul, sunt pretentios Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 50 minute în urmă, Adrian V. a scris: Cine face 100 de like-uri are o bere de la mine. Adriane, pai nu ne fuse vorba la 50 like = bereeeee? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 http://olx.ro/i2/oferta/rulota-avondale-1999-2-3-persoane-ID43eay.html#:bc1303dbd0 Ce parere aveti de aceasta rulota? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2015 si o saptamana BUNA va doresc!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri