Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 buna va zic si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 ziua buna si eu...deja sunt satul de munca. Dar nu mi-a iesit din minte atmosfera de la revelion! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 (modificat) în urmă cu 12 ore, mircea a scris: Dedicatie, la cererea colegului @Eugen David Din ciclul : C-asa beau oamenii buni : C-asa-si pune omu bun Detector de gaz, de fum, Atunci cand pleaca la drum Si seara cand bea un rum Si adoarme cum-necum, Sa nu-si faca casa scrum. Scuze, "colega" nu ti-am cerut, ti-am sugerat doar, dar ai uitat sa pui si fluieraturile! Vezi ca n-ai detector la rulota, doar la casa si mai sti, palinca de Zalau "arde rau " tare, la fel si bautura spaniola! Si mai sti ce se poate-ntampla acum ca "suntem asa de cu nasu' pe sus"? o zi buna! Modificat 4 Ianuarie, 2017 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 colegilor. Eu abia acum servesc O zi minunata va doresc domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Dintr-un colindat în altul , am ajuns să mângâi patu ! Nu pot zice bună dimineața , că-i prânzul deja dar zic un BUNĂ ZIUA LA TOȚI COLEGII ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 o zi placuta in continuare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Fratilor, am cautat prin toate topicurile si nu gasesc neam (iar de deschis altul pt o simpla intrebare nu are sens). Stie cineva ce putere are ventilatorul de la Truma? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 In functie de treapta la care functioneaza, consuma intre 0, 3 - 1 A... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 1 minut în urmă, Daniel P a scris: In functie de treapta la care functioneaza, consuma intre 0, 3 - 1 A... Saru-mana Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 buna dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 si o seara minunata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Buna seara! Am reusit montarea carligului. Pe Valea Prahovei traficul este cumplit - de la Nistoresti pana la iesire din Predeal mers bara la bara. Plecare 10, 20 din Ploiesti - sosire 13, 30 la Brasov, adica mai bine de 3 ore pentru 110 km Pentru colegii care trebuie sa treaca prin zona, sa se inarmeze cu rabdare. Cel putin pana la inceputul saptamanii viitoare Cred ca ar fi mai bine asa! Nu-s olandezii aia "prosti" degeaba !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Eu nu inteleg de ce si acum mai e aglomeratie pe Valea Prahovei... O fi vacanta, dar de ce isi pierd oamenii timpul plimbandu-se cu masina, cand ar putea sa faca altceva mai bun? Nu inteleg... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Poate ca nu mai sunt aceiasi oameni. Multe masini cu numere straine, probabil romani care se intorc la locul de munca in Europa Apoi sunt cei din Rep. Moldova, care vor veni sa sarbatoreasca Craciunul si Revelionul - ortodocsi de stil vechi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 buna si !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 în urmă cu 2 ore, Radu Ghita a scris: Poate ca nu mai sunt aceiasi oameni. Multe masini cu numere straine, probabil romani care se intorc la locul de munca in Europa Apoi sunt cei din Rep. Moldova, care vor veni sa sarbatoreasca Craciunul si Revelionul - ortodocsi de stil vechi Ai dreptate colega , multi din Moldova si Ucraina se indreapta spre Valea Prahovei, stiu asta deoarece tranziteaza Braila , hotelul de langa mine este plin cu asemenea , , petrecareti ''. Sa aiba petrecere frumoasa ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Sa fie bine pentru toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 tuturor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2017 Pe maine dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2017 Pregatiti-va de iarna! Am vazut ca urmeaza ninsori si apoi cateva zile cu -18 grade noaptea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2017 Bună dimineața comunitate , frig urât toată noaptea a viscolit , din seara asta vine gerul Bobotezii după cum tot anunță Busu , dar cu toate acestea vă doresc o zi faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri