Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu si cum traiul bun nu tine mult, s-a dus si soarele si mercurul s-a dus si el in jos, acum la -6 grade dar, in mod sigur, nu se opreste aici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 51 minute în urmă, Nicolae a scris: , toată ziua am dat la zăpadă.M-a rupt dar am scăpat până la următoarea Am curatat si eu azi masina si locul de parcare... Maine ma duc la teren sa dau la zapada prin curte si sa curat panourile fotovoltaice...Bineinteles, cu vinul fiert aferent si corespunzator... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 @Daniel P , eu te sustin, ca am facut un bis la paharul de vin de ieri si garantez ca e super miscarea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Sunt convins @mircea ...Abia astept sa intru in actiune maine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 O dedicatie pentru @Daniel P si @Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Spor la treabă Daniel dar mai ales spor la vin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 @mircea Foarte frumoasa dedicatia Multumim frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 , salut baieti!! Casa fiu in trend cu voi, va "spun" ca la Galati acum este -12grade!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Vroiam sa ascult melodia de mai sus, dar daca a fost dedicata numai pentru cei doi, am renuntat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 RECTIFICARE : dedic piesa de mai sus "Hai sa bem un paharel" tuturor colegilor care doresc sa o asculte si evident care au in fata un paharel de vin, insotita de urarea : Sa ne fie mereu asa de rau ca acum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Eeeee, @Viorel Sant sigur ca Mircea a dedicato tuturor colegilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 @Viorel am fost pe faza, doar ca mi-ai ghicit gandul si mi-ai luat-o inainte cu postarea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Seara bună dragilor , și de la mine cu strigare -15, 5 *C se zice că la noapte se duce in -23*C nimica toată - vodcă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 ...salutari de la Caciulata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Si la noi incepe sa coboare temperatura! Acum bate catre -10 grade. Se pare ca trebuie sa apelez la rezerva pt zile negre: horinca de BM Sa aveti o seara minunata si "calduroasa" ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Eeee, asa da @Cristian H... Apa termala, alea-alea, parca ne mai incalziram si noi putin... S-aveti distractie in continuare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Si la Ploiesti -10, am dat centrala mai tare, si ma bag la un spritz cu tata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 (modificat) Eheeee, @Cristian H Cred ca este super la , , termala " Dealtfel am simtit o si eu pe pielea mea acum cateva zile si....a fost de VIS. Modificat 7 Ianuarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Pentru pasionatii de comedie, urmeaza serialul Las Fierbinti pe Protv. Vizionare placuta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Bravo Cornel! Super distractie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Super Cornele, cred ca a fost minunat dupa cum arata pozele!! Bravo!! PS: Zgarcitule, puteai sa pui si tu mai multe poze!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Chiar asa, @Cornel C Mihailescu, puteai pune mai multe poze !! Oricum, cred ca a fost frumos pe acolo si v-ati simtit minunat!! Felicitari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 Noapte buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2017 în urmă cu 4 ore, Daniel P a scris: Eeee, asa da @Cristian H... Apa termala, alea-alea, parca ne mai incalziram si noi putin... S-aveti distractie in continuare ! Merci, @Daniel P în urmă cu 3 ore, Cornel C Mihailescu a scris: Eheeee, @Cristian H Cred ca este super la , , termala " Dealtfel am simtit o si eu pe pielea mea acum cateva zile si....a fost de VIS. Daaaa, suuuper! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri