Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 cod portocaliu de ger... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 Poza de coperta de revista. Felicitari @Radu Ionescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 saru'mana ! Din astea vad aproape in fiecare seara, de-aia iubesc locul unde locuiesc si ma felicit mereu ca am evadat din oras Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 (modificat) în urmă cu 2 ore, Radu Ionescu a scris: saru'mana ! Din astea vad aproape in fiecare seara, de-aia iubesc locul unde locuiesc si ma felicit mereu ca am evadat din oras Radu și eu sunt din clubul ăsta , și eu am fugit de oraș , ador diminețile de vară cu aer proaspăt de padure , iarna când mă duc la foc la centrală să bag un lemn , să mă joc cu câinii mei și să frig o clisă picurată cu ceapă , DE-ASTA-MI PLACE LA CASĂ LA ȚARĂ ! Mă retrag , vă doresc noapte liniștită Modificat 9 Ianuarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 Colegi de pretutindeni Am fost la o mica aniversare si ma retrag in liniste . O noapte linistita va doresc, afara sunt -14 grade , dar cat timp centrala merge nu-mi fac probleme Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 si de la noi. Tot cu -16 grade adormim! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 si din partea mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Hai ca nu e chiar rau in bucuresti -13*C la ora asta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 buna !! Surprize mari la -22grade... Pofta mare la ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 din metrou! Iar ne-au pacalit astia cu prognoza, sint doar -13 in Bucuresti...Abia astept sa ajung scasa la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 , la mine sunt -17 să vedem diseară ce viscol ne așteaptă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Buna dimineata! la mine acasa ora 07, 00 temperatura - 19 grade. Am plecat la treaba O zi minunata tuturor!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 La Craiova sunt doar 15 grade, bineinteles cu minus Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi, , acum că ne-am obișnuit cu frigul -15*C fiind acum la mine, mă gândesc că la 2, 3 grade o să transpirăm , nici nu vreau să mă gândesc la 25-30 de grade la vară ce-o să fie ! O zi faină la toată lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Si cat mai este pana la vara... of-of-of Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Greu la Ploiești, -22 la5 dimineață. Greu a mai plecat "Negruta "(golful). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 rulotistilor. La mine acum sant 6*C cu + si soare plin. Destul de placut asi zice. Imi beau si ies la plimbare cu bichonul meu . O zi minunata va doresc. Si incalzire cat mai grabnica. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Ma bucur, acolo ati vazut si poze cu rulota. Puteti da si o cerere de prietenie daca vreti. Apropo cine invita in oras face si cinste Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 4 minute în urmă, Dull a scris: Ma bucur, acolo ati vazut si poze cu rulota. Puteti da si o cerere de prietenie daca vreti. Apropo cine invita in oras face si cinste Am mutat postarea aici pentru a lasa topicul doar prezentarii. Referitor la invitatie, oricand doresti, pot face cinste cu o apa plata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dull 62 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Multumesc, sper macar lamaie sa fie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Cu lamaia vii tu, ca sa nu vii cu mana goala Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2017 Se vede ca sunteti olteni... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri