Mihai PATRULETE 0 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 Buna dimineață, si La mulți ani tuturor sarbatoritilor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 (modificat) O intrebare administratiei, s-a marit din nou timpul alocat modificarii dupa o postare? Ori m-i se pare mie! Modificat 27 Decembrie, 2015 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 http://olx.ro/i2/oferta/rulota-swift-model-2000-ID59wwq.html?requestFromAd=1&track= Aveti ceva pareri? Sfaturi? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 Parerea mea ca o rulota cu an de fabricatie cum este cea prezentata, adica 2000, este ceva ok! N-as prea crede ca ai putea ce sa-i "bagi ceva de vina"! Poze nu prea sunt; eu nu sunt interesat sa i le cer, dar cred ca este in regula! Acum tu sti mai bine ce-ti doresti! Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 Am incercat sa sun, are telefonul inchis. Din ce spune in anunt, este ok. Baia Mare. Nu scrie nimic de cort. Dar stiu ca ai tu , Eugen, cort bun Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 (modificat) 53 minute în urmă, mario a scris: Razvane aia este de mult timp de vanzare pe net ceva cred ca are, trebuie verificata bine. Asa este Razvan, totusi incearca si la Alba! Sunt mai "noi" pe net! Cred ca "sub pod" insa! Am vazut eu ceva acolo! Tu decizi! Bafta! Modificat 27 Decembrie, 2015 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2015 (modificat) In ultima ora, Gogonea Razvan a scris: Am incercat sa sun, are telefonul inchis. Din ce spune in anunt, este ok. Baia mareeeee. Nu scrie nimic de cort. Dar stiu ca ai tu , Eugen, cort bun S-ar putea sa-l fi vandut pana atunci! M-a contractat azi cineva telefonic din Tg Mures! Mai vedem insa! Eu vreau sa-l vand, dar nu sa-l abandonez! Sti tu! Tinem legatura! Modificat 27 Decembrie, 2015 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2015 buna !!! Sa aveti o zi de luni si o saptamana cel putin la fel de frumoasa, precum au la mine ultimele 3 zile!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2015 buna la tot poporul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2015 Fără violenta !!! fără violenta !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2015 Cam repede bre, dupa o sticla devii recalcitrant... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2015 Acuma, calda la o petrecere cu colegii de serviciu...pai am zis ca e mai reala decât aceea cu Căruța... "Mai reala" e pleonasm...am zis sa-mi arat si eu moaca... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2015 Primu' Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2015 Buna dimineata tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2015 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2015 Hai la cafea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2015 (modificat) Modificat 29 Decembrie, 2015 de Eugen.D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2015 dragi colegi !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2015 La Multi Ani!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2015 On 12/28/2015 at 0:15, Daniel-P a scris: "Mai reala" e pleonasm.. Daniel, nu incurca oalele! " Real " este adjectiv fara grad de comparatie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2015 Salutare tuturor! Asa e Mircea, ai dreptate...Cand am postat, eram dupa 11 ore de petrecere cu colegii de serviciu si am cam incurcat gramatica limbii romane... Sigur ca asta nu e o scuza... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 din ultima zi a lui 2015... Am mai imbatranit cu un an Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri