Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 se joaca in prelungiri seara faină Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 Asijderea si pe la Letca Noua... Ger serios afara, dar bine in rulota ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 Truma isi face datoria. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 Cu brio... am dat-o mai mica acum ca o luase razna... Si mai e si vinul asta rosu, aoleuuu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 Sa fie bine.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 Pai de azi dimineata de la ora 08.00 stau pe-afara, cu una, cu alta... revin si cu niste poze in topicul Week-end la Letca Noua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 Pe maine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Hai la cafea! - 15 grade au fost aici azi-noapte... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Buna dimineata, dupa prima noapte in care am dormit in rulota! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Buna dimi tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 (modificat) Neata buna si de la mine. Caldura mare fratilor. +9*C. O duminica minunata tuturor care pe unde santeti. Desi observ ca anumiti colegi au facut o intalnire asa mai pe... , , sistache ". Dar na...fiecare cu , , bisericuta " lui. Modificat 22 Ianuarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 si pentruca mai sunt cateva ore si se termina weekendul, va doresc o noapte linistita si o saptamana plina de satisfactii si cu temperaturi decente! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 si oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 bună Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 si o seara minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 @Daniel Radu. iti multumesc sincer pentru aprecieri. Ma simt onorat ca topicul deschis de mine este citit. Sper ca ceea ce am scris iti va fi de folos si daca ai rabdare sa citesti tot ce am postat, vei afla lucruri interesante. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel Radu 26 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2017 Chiar acum, mircea a scris: @Daniel Radu. iti multumesc sincer pentru aprecieri. Ma simt onorat ca topicul deschis de mine este citit. Sper ca ceea ce am scris iti va fi de folos si daca ai rabdare sa citesti tot ce am postat, vei afla lucruri interesante. Mircea asta fac de vreo 45 de minute, citesc postarile tale, intre timp a venit si sotia, ne amuzam aici amandoi, esti ultra carismatic, mi-ar face placere sa te cunosc, daca ajungi in vestul tarii esti bine-venit pe la noi. Faza cu spalatul vaselor in vacanta a incantat-o maxim pe sotie, pe mine nu chiar asa tare Cred ca ar trebui sa scrii o carte, daca nu cumva ai si facut-o deja. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri