Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 O seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 . O seara buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 si sa aveti o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 Somn usor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 Inca o repriza de Barcelona si pe urma la ...muncaaaa. Noapte buna domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Februarie, 2017 V-am citit postarile, am apreciat ce era de apreciat, va spun @Cornel C Mihailescu o seata usoara la munca ! Stiu asta deoarece am lucrat si eu 4 ani schimburi , 6 luni numai de schimbul 3 , nu puteam dormi o secunda ca se bloca masina de debitat si lua foc banda A trecut de mult timp Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Buna dimineata! Gata , hai la munca! S-aveti o zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Am intrat sa va salut si sa scriu si plec cu ceva treaba... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 (modificat) și de la mine, după 12ore de munca vă salut și numai bine va doresc. Ma duc la. O zi buna tuturor. Modificat 2 Februarie, 2017 de Radu Adrian Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 O si cu spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 NEATA' ROMANIA! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , parcă e mai bine când e + în termometre , o zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Neata si de la mine domnilor. O zi buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 baieti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2017 Salut @Daniel P am discutat cu colegul Ilie , am reușit și l-am ajutat cu ceea ce a dorit dar pe când m-a întrebat cum să pună nr de tel in semnătură nu am mai știut, l-am rugat să apeleze la tine sper ca nu am deranjat ?Mulțumesc de ajutor și să ne vedem cât mai curând cu bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri