Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 în urmă cu 3 ore, Viorel a scris: @Ciurea Sorin am mutat postarile cu referire la tepari, in sectiunea Diverse postari din simplul motiv ca aceasta sectiune de discutii online nu este vizibila celor care nu sunt inscrisi in forum (vizitatorilor) si astfel este bine sa fie urmarita de cati mai multi. Chiar invit sa promovati postarea pe Facebook pentru a afla cati mai multi despre astfel de "personaje". Mulțumesc Viorel am fost atât de nervos când am văzut și al doilea TV că este bulit iar tipul la telefon m-a luat cu vrăjală, că mi-am zis că-i bine să știe și alți colegi să se ferească ! Cred că-i țepar cu ștate vechi , dar și-a găsit nașul . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Mos Ene sa vina pe la gene si sa va pazeasca somnul de vise urate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin Jos tzeparii ...jos tzeparii... La puscarie cu ei si cu Dragnea si trupa lui..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 32 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Mulțumesc Viorel am fost atât de nervos când am văzut și al doilea TV că este bulit iar tipul la telefon m-a luat cu vrăjală, că mi-am zis că-i bine să știe și alți colegi să se ferească ! Cred că-i țepar cu ștate vechi , dar și-a găsit nașul . S-antamplat, ai avut tu ghinion! Cum spuneam in topicul tau eu am fost foarte multumit, incat ulterior l-am sunat si i-am multumit! Ce pot sa zic? Regret ce ti sa-ntamplat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2017 Vă doresc o noapte bună ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 buna ! S-aveti o duminica frumoasa, eu mi-o petrec la servici! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Buna dimineata. @Daniel P ai montat noua baterie la rulota? Azi montez la loc usa frigiderului, dupa ce i-am inlocuit garnitura veche si impietrita cu una ganz neue cum ar zice colegul @Florin Smolnicki Am sa fac si eu plinul la butelii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Am montat bateria, dar n-am terminat treaba... Vreau sa montez definitiv si un redresor de la Lidl care s-o mentina tot timpul la 100% si s-o incarce atunci cand am posibilitatea sa ma conectez la 220V... Maine dimineata sunt din nou pe ea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Succes! La ce redresor te-ai oprit? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 8 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Succes! La ce redresor te-ai oprit? Asta de la Lidl... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Servici usor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , văd că se fac pregătiri serioase pentru ieșirea Off, spor la RULOTIT dragilor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Pai cum altfel Sorine? Abia astept intalnirea asta, mai sunt cateva zile... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Daniel mă ști nebunatic , nu promit dar se pare că v-a trebui să merg la Ploiești , s-ar putea să vă fac o vizită , să văd ce zice și doctorul dacă mă lasă să conduc ! Spor în continuare la ruloteală și ție la Radu și la toți colegii ce se pregătesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Multumim Sorine, hai sa te vad cum ne surprinzi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 , o duminică frumoasă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 colegilor. O duminica minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 în urmă cu 1 oră, Ciurea Sorin a scris: Daniel mă ști nebunatic , nu promit dar se pare că v-a trebui să merg la Ploiești , s-ar putea să vă fac o vizită , să văd ce zice și doctorul dacă mă lasă să conduc ! Spor în continuare la ruloteală și ție la Radu și la toți colegii ce se pregătesc ! @Ciurea Sorin Hai lasa nu te mai plange cu condusul. Dai o cheie la Q7, pui in D si....merge ca barosanul. ( sau o pui in S ) Insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 Ai dreptate Cornel, daca vrea poate... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 @Daniel P Asa e domne" ...daca vrei poti. Astept pozele de la , , reuniune " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2017 3 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: @Ciurea Sorin Hai lasa nu te mai plange cu condusul. Dai o cheie la Q7, pui in D si....merge ca barosanul. ( sau o pui in S ) Insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine. @Daniel P si Cornel vă mulțumesc pentru gândurile bune , dar încă mă doare la rece și abia am început să mișc degetele și eu vreau repede dar vorba proverbului : AI AVUT LIMBRICI , TE-A MÂNCAT ...ȚI-AI RUPT MÂNA ! Trebuie să mai aștept ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri