Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Daniel, iti urez mult noroc in "noua aventura" si distractie maxima!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 nea Costica! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Mă alătur și eu prin a spune minivacanță cât mai reușită grupului de pe Valea Cerbului și urarea să nu beți apă deloc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Sorine, urarea ta cu apa suna a "blestem"!!!!! ( ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Una peste alta, a fost o zi interesanta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Cam tarziu in seara asta...am dormit la greu. Acum sant la . Si usor , usor ma pregatesc de munca. O seara buna tuturor va doresc domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 dragi colegi, ne vedem mâine pe Valea Cerbului Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 (modificat) Drumuri bune si distractie la maxim celor ce merg pe Valea Cerbului. Si timp cat mai frumos deasemenea. Modificat 8 Februarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Multumim @Cornel C Mihailescu ! @Nicolae a reusit si Alin sa aduca rulota in Bucuresti din seara asta...ne auzim maine la telefon. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 baieti, ....... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 O seara frumoasa! Gata @Alin Opran, ai reusit sa iesi din nameti si sa ajungi la capitala? Am auzit ca ai avut un pic de.....dar pana la urma ai reusit! Bravo! Distractie frumoasa sa ai! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Dragilor, Prin ce am trecut imi este greu sa povestesc. Am plecat din Bucuresti pe la 16, am ajuns la Letca pe la 17. Ma steptam sa gasesc drumul cum l-am lasat in weekend dar cu ceva zapada depusa. Surpriza! Viscolul care a batut toata ziua a dacut numai dune pe cei 300 metri pe care-i am de la asfalt pana la casa. Desi am lasat rulota afara din curte cu protatul spre asfalt, doar sa o agat si sa plec, surpriza a foat ca.cu greu am reusit sa ajung la ea, cu tot 4x4 din dotare. In fine, am reusit sa o agat si am plecat la drum pret de cca ... 5metri Dunele de zapada au fost prea mari. Am luat lopata voiniceste si m-am pus pe treaba. Dupa o ora am reusit performanta sa mai inaintez 2 metri. In acest moment am lasat orgoliul la o parte si l-am sunat pe nea' Costica, vecinul nostru, care a venit cu tractorul. Surpriza: nu a reusit sa clinteasca nici 1 cm atelajul desi ajutam si eu. Am deshamat Tiguanul, am inhamat tractorul la rulota si am reusit sa o tragem as pret de vreo 10 m. Mqi mult de atat nu s-a putut. Ca sa fie totul ok, pe viscol si -5 grade, s-a terminat motorina la tractor Fugi si ia de la Petrom 10 litri de motorina sa dam tractorul din drum Pana la urma am ingamat din nou Tiguanu' la treba si dupa ce l-am frecat ceva timp am reusit sa scot rulota la asfalt. Toata aventura asta a durat 4, 5 ore + inca o ora si ceva de a ajunde in Bucuresti. Este o aventura pe care sigur nu o voi uita curand. Acum hai la nani ca maine avem de treaba Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Noapte bună dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Ninge și acum, este ora 24, la Ploiești se circula ca deobicei, "iau prins nepregătiți ". Noapte bună tuturor . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2017 Somn usor tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 ! La Braila sunt -5 grade dar gheata pe masini de .... Am baut si acum voiniceste ma duc la dezghetat masina si dus la munca si dat de mancare la animalutele din fata blocului . Oare e bine ce fac cu animalutele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 buna ! Unii colegi mai norocosi pleaca spre munte, altii se pregatesc sa plece, eu la servici.... Lasa ca trece ea si ziua asta... în urmă cu 7 ore, Alin Opran a scris: Este o aventura pe care sigur nu o voi uita curand. Acum hai la nani ca maine avem de treaba Aventura de neuitat Aline, bine ca ai reusit sa iesi pana la urma.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Neatza o zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , spor la RULOTIT pe vale celor ce sunt deja și așteptăm poze , o zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 oameni buni Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 si o zi frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Neata buna si de la mine. Aici e ceva caldurica 11*C. si soare plin Tuturor o zi cat mai placuta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 buna! Aici ceata si urat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 buna băieți!! Va doresc o zi minunata!! Cornele, sa știi ca te INVIDIEZ!!! Sa ai astăzi 11'C, , , , , , , , , e ceva!!!! ( ) Iti doresc o zi faina!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2017 Nea Costica...peste cateva ore chiar ca o sa ma invidiezi. Multumesc de urare si dumitale la fel. O zi minunata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri