Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Neata buna si de la mine. Colegilor plecani in vacanta le doresc distractie placuta Un week-end minunat tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 o buna si o zi faina !!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Nea Costica. Cum o mai duci cu raceala ??? Sorin C , ai grija la frig cu mana ta. Insanatosire grabnica domnilor. @Ciurea Sorin Vad ca arunci , , ocheane " prin topicul campinguri strainatate . Oare ce coci domne" pentru vara ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Neața Cornel, ai dormit un pic? Da mă pregătesc , pentru vară mă uit să văd ce au mai descris alți colegi , unde-i bine și unde nu dacă e să facem un cuplaj împreună să avem ce vedea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Sorin, am dormit vreo 4 ore Bun asa...inspecteaza tu ca si eu sant cu ochii pe ce mai apare.. Astept poza cu lichidul acela de schimb ulei. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Cornele, mulțumesc ptr. întrebare, bine, spre vindecare! Tusea timpita încă persista! Despre bujii: ambele sunt bune; părerea mea sa te orientezi si după locul de fabricație: nu in Turcia, egipt, China etc.Eu le-am folosit pe ambele si am fost mulțumit !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Eu la celalalt a8 am folosit Bosch. Sincer nu scria nicaieri unde sant fabricate. Am fost multumit de ele. Cred ca ma voi orienta tot spre Bosch. Uite aici un medicament care a puso pe picioare pe sotia mea. La fel si a a traso cu o tuse nenorocita cu expectoratie. Multumesc mult Nea Costica. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 . Ce fac colegii ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 @Cornel C Mihailescu Incerc sa captez atentia colegilor cu problema mea: VW TIGUAN , si astept pareri pro si contra. @Ciurea Sorin, m-as prinde ca partener la o ieseala "afara" , la vara. daca ne cuplam 3-4 echipaje. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Din ciclul una pe zi : @costica V. Doc10.docx Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 21 minute în urmă, mircea a scris: @Cornel C Mihailescu Incerc sa captez atentia colegilor cu problema mea: VW TIGUAN , si astept pareri pro si contra. @Ciurea Sorin, m-as prinde ca partener la o ieseala "afara" , la vara. daca ne cuplam 3-4 echipaje. Sigur Mircea dacă mai gasim colegi eu m-aș prinde la o Grecie ! @Cornel C Mihailescu salutare, ce zici că mai faci ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 (modificat) @mircea Nu prea te-am inteles problema cu "ciclul"tau, dar de, te las in pace!?!? o seara buna, va doresc la toti!!! Modificat 10 Februarie, 2017 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 (modificat) @costica V., din cand in cand (vorba vine: "din ciclul una pe zi ") postez cate ceva sa mai descretesc fruntile colegilor. Am facut o analogie cu durerea ta de gat, pe care, fie vorba, o am si eu de cateva zile, si am pus o glumita care sa se potriveasca. Nu este nici o aluzie si mai ales rauvoitoare, iar daca te-a deranjat imi cer scuze si promit ca nu se va mai intampla. Modificat 10 Februarie, 2017 de mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Mirceo, dupa parerea mea , nu prea sa "potrivit", sau fiindu-mi rau nu prea am "inteles-o"!!! Dar hai, las-o asa!! Hai mai departe....!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Seara bună Nea Costică , cum zici că stai cu gripa nu i-ai dat de capăt ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Sorine, sunt spre vindecare!! Tusea ma mai necajeste, dar am inceput sa o tratez cu nepasare, (sa nu-i spun nesimtire)pe langa pastilele pe care mi le da sotia!! Astazi am iesit o ora afara in curte, la masina. Am curatat-o de zapada si gheata!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Foarte bine faci Nea Costică să știe cine-i SEFU şi eu am dat jos ghipsul azi și am făcut un duș ca mă mânca sub el de transpirație. Lasă că ne facem bine și vreau sa vin la Galați sa stăm cu bațul în baltă, chiar dacă prindem peşte de la magazin! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Seara buna! Eu bag la invatat ca maine am un examen! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Baftă mare Stefan ! Este sesiune am şi uitat ... Ce mai vremuri , sa-ți ajute bunul Dumnezeu să treci cu bine şi de ăsta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Multumesc @Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Vă zic la toți colegii noapte buna și liniștită! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Bafta Stefane!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 la toti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri