Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 colegilor. Stiu, cand toata lumea e pe adormite ....hop ca ma trezesc si eu . Stefan succes maine la examen. Noapte buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2017 Seara buna @Cornel C Mihailescu! Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 buna tuturor.si pofta mare la Un week-end minunat va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 Neata De la Gura Diham. Dimineata la 8 era o liniste deplina la colegii campati mai jos:) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi, la noi o ceață de-o tai cu cuțitul și un pic de frig -3*C , week-end plăcut și agreabil vă doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 buna! In sfarsit a iesit soarele si "pe ulita mea", si sunt 7°! Un sfarsit de saptamana cat mai placut va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 O seara minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 @Stefan P ce ai făcut la examen , a mers bine? @Cornel C Mihailescu să ai servici ușor ! O seară liniștită vă doresc , noapte bună !vise plăcute ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 Salut @Ciurea Sorin. M-am apucat sa fac atestatele pentru profesionisti. Am dat la transport marfa azi si am luat sala, am dat studii de caz 20 intrebari si la astea astept raspuns luni de la ARR. Daca i-au asta sambata viitoare dau proba practica pe camion. Sper sa fie bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 Multumesc frumos Sorin C. ( am rezolvat si cu casa ) Felicitari @Stefan P tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 11 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 (modificat) Modificat 12 Februarie, 2017 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 Bună dimineața comunitate și o duminică așa cum doriți să fie ! @Stefan P baftă în continuare , te bate un gând de camion ? @Cornel C Mihailescu este mai multă decât bine , să fie într-un ceas bun ! @Eugen David să ai baftă la piață azi și să dai din jucării , uită-te și după un tiguan pentru colegul Mircea de la Ploiești ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 colegilor Multumesc mult @Ciurea Sorin Incet-incet incep cu mutarea de saptamana viitoare. O zi minunata tuturor va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 Cam asa ceva @Ciurea Sorin, sa am acolo sa fie, vom vedea ce mai rezerva viata, nu strica in buzunar! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 @Stefan P Ai dreptate, niciodata nu stii la ce o sa ai nevoie de el. Succes in continuare. Apropos, la scoala unde faci tu oare se fac si cursurile pentru codul 96 ?? Asi fi si eu tentat, poate schimb rulota cu una mai...mare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 si o seara minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2017 N Va invit la un grătar! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri