Mircea 4.987 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 boieri Dumneavoastra. Las sa ninga acum si la primavara sa fie soare si caldurica. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 38 minute în urmă, Nicolae a scris: La fel și eu Viorel , nu știu de ce am senzația ca în seara asta suntem în galerii diferite . Cei care nu tin cu Craiova, vor fi banati in forum Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 Eu . unul nu tin cu Steaua...asa ca santem , , amici " in seara asta. Pacat ca ...a pierdut Craiova. Pacat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 Si eu sunt fan Steaua, dar nu cand joaca cu Craiova Nu este pacat ca au mancat bataie, fiindca au meritat la prestatia avuta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin , te-ai uitat un pic la mailul de la mine? M-as bucura sa cunosc parerea ta! . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 , ma bag la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 18 minute în urmă, mircea a scris: @Ciurea Sorin , te-ai uitat un pic la mailul de la mine? M-as bucura sa cunosc parerea ta! . Imediat Mircea am fost la centrală am alimentat, ai ceva prospătură? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 si din partea mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 (modificat) Cornel gata , gata! Modificat 18 Februarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 Gata cina, gata vinul, m-am retras la casuta... Ne citim dimineata la cafea si o tuica fiarta aferenta... 7 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Cornel gata , gata! Aoleu, ce e asta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 (modificat) Daniel ești la moșie ? Am zis de Cornel că se pregătește de mers la lucru, iar cu Mircea tot ne uităm după mașină pentru el ! Ce ai meșterit azi ? Și eu mă bag la plăpumioara Modificat 18 Februarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 Somn usor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 Frumoasa comunitate ! O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 Neata buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 în urmă cu 10 ore, Ciurea Sorin a scris: Cornel gata , gata! @Ciurea Sorin . Da, aseara eram aproape gata de plecare la servici. @Daniel P Nu te ...speria. Nu a venit inca vara...nici macar aici la mine. Insa la vara ai toate sansele sa te trezesti cu mine pe , , cap " @Eugen David Spor la treaba. colegilor oriunde v-ati afla O duminica minunata sa avem Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 Am schimbat "maxima saptamanii", cum de fapt o schimb in fiecare saptamana, dar aceasta care apare acum afisata in forum, mi se pare foarte tare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 Bine v-am găsit dragi colegi , la mine vine iarna după cum se pare , frig , urât nici urma de soare , duminică plăcută să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 si la Campia Turzii a venit primavara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 14 minute în urmă, Emil Vinteler a scris: si la Campia Turzii a venit primavara Emil , dar e cu dinți primăvara ta ! Se vede că-i dă bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 oameni buni! Am ajuns si eu acasa...vine si primavara dupa mine, dar ajunge cam pe marti aici... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2017 @Daniel P , Dane cum e in București că la noi e groasă ?A fugit primăvara în străinătate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri