Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 In semnatura pune fiecare. Iar in profil exista cateva campuri care trebuie completate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 8 minute în urmă, Vali Dlg a scris: @ViorelAi meci in seara asta, Hai Craiova! Sunt cu un ochi la meci si cu unul la calculator pentru ultimile retusuri Ce-ai facut cu masina? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 2 minute în urmă, Viorel a scris: Sunt cu un ochi la meci si cu unul la calculator pentru ultimile retusuri Ce-ai facut cu masina? Azi au ridicat-o, maine aflu restul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Sa fie de bine! Completeaza-ti date in profil. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Chiar acum, Viorel a scris: Sa fie de bine! Completeaza-ti date in profil. Ce trebuie sa mai pun?Am pus telefon si E-mail! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Noi ne retragem.... Va uram noapte buna!!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 @Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 @Vali Dlg multa bafta cu masina!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Buna seara dragi colegi! Curatenia si ultimele retusuri sunt aproape gata. Astazi am montat televizorul cu suport aferent, am pus husele la canapele ( problema e ca nu prea mai vin pe gauri la butoni ), am schimbat lustra de la al 2-lea spatiu de dormit cu o plafoniera pe led. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 E deja in service, ce a fost mai nasol a trecut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 5 minute în urmă, Vali Dlg a scris: Ce trebuie sa mai pun?Am pus telefon si E-mail! Locatie nu ai adaugat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Chiar acum, Viorel a scris: Locatie nu ai adaugat. ok 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 @Vali Dlg, vezi ca ai comanda Modificare profil in pagina de Profil si acolo trebuie sa completezi tabelele care apar. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 domnilor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 ... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 A mai trecut o zi. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Am senzatia ca e o branbureala totala in Forum. Oricum, eu va salut pe toti si va doresc o noapte linistita! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 E doar senzatie Mircea, pentru ca in seara asta s-au rezolvat si ultimele probleme...sau macar 99% dintre ele... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Somn ușor colegilor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 va spun si eu! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Salutari din campul muncii si o noapte linistita ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 URA!!!! Acum pot da si pagina! Doamne-ajuta! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Va scriu Pe maine!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 va spun si eu . Maine am de lucru la rulota, trebuie sa fie gata pentru iesirea de vineri 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri