Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Noapte buna va spun si eu. M-am plimbat pe malul Garonei si am ajuns intr-o zona linistita, langa o mica gradina botanica. Am baut un pahar de vin ascultand muzica de jazz live, la o terasa plina de verdeata, cu luna mica, mica pe un cer senin. Asta da viata linistita, pacat ca se apropie intoarcerea acasa. Am uitat sa scriu, in aceste zile, mergand pe malul oceanului am vazut o multime de cazemate pe plaja, batute de vant si de apa sarata a marii. Betonul arata impecabil dupa atatia ani. Azi am vizitat baza de submarine din Bordeaux, construita de germani tot in anii '40. La fel, in afara unoor ciupituri de bombe, mai mult zgarieturi, nu-si trada varsta. Deci dragi colegi, alegeti rulote germane!!! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Buna dimineata ! Cam greu startul astazi ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 !! Braila raspunde prezent ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Și de la Ploiești și o zi buna. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Am sa completez eu : Si de la Ploiesti un la toata comunitatea. Vine weekendul 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Golaescu 65 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Pregatit de plecare.Azi la pranz, oprire Gura Humorului. Amatori? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Neața, neața 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Am tot incercat sa pun tel meu in semnatura si nu merge !!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Buna dimineata , rulotisti. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Buna dimineata dragi colegi pe oriunde v-ati afla! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 O zi faină tuturor ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Buna dimineata tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 La Ploiesti acum sunt 24 grade si ne ameninta o ploicica, dupa amiaza. O zi fantastica si din partea mea! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 si Sunt la ultimile pregătiri inainte de a pleca un Italia! Ieri "am bagat" toata ziua la lemne, azi continui cu program administrativ, tratat/stropit gazon, trandafiri, pomi... O zi buna va doresc! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Baetu 119 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Neata lume, La Vaslui 14 grade, partial nori, iar dupa Paste, @Dan Golaescu pot iesi si eu in zona moldovei, daca ma anunti cu cateva zile inainte ! Iesire frumoasa ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 @Eugen David Poa' sa ninga, poa' sa ploua, ............................. fix in doua! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Chiar acum, Radu Ghita a scris: @Eugen David Poa' sa ninga, poa' sa ploua, ............................. fix in doua! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Continuarea "continuarii"! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Zi placuta colegii, drum bun @Eugen David.Pe la Herculane(7izvoare) e cineva campat/tranzit sapt.viitoare pt socializare?Ps. suntem on, deocamdata doar cu asta mica! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Haideți la un "foc de gradina"! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Pune macar o locatie la semnatura, sa vada oamenii...unde ii inviti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri