Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 @Eugen David Omul gospodar se vede de la ...multe poste. Spor la treaba . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 @Marius Dan eu sper sa fiu la Herculane la o apa termala din prima zi de Pasti si voi sta o saptamana la 7 izvoare, daca esti liber te asteptan la o socializare cu o pastrama de edutz si un vin alb de buturuga. Posibil sa mi se mai alature cel putin un echipaj daca nu 3 sau 4. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Si acum tratamentul! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 @Eugen David Precum si noi, oamenii ne tratam E foarte bine sa tratam si mediul inconjurator . Felicitari si spor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Ce bine e ca și-a revenit forumul , bine v-am regăsit prieteni 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Salut Laurentiu si bine-ai revenit ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Ce mai fac colegii? Felicitari @Eugen David!! Omul gospodar... Da' dupa atata truda si asa foc... nu mergea si un gratarel.... cu un paharel?? Intreb si eu... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 si de la mine. La mine e cald si soare , 21*C O seara minunata va doresc dragi . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Dupa o cina... , , subtire" imi iau si la o plimbare mica . E asa de placut afara. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Bravo @Eugen David spor la treaba , fă lucru cum trebuie ca apare sefa și primești premiu ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Plimbare placuta! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 @Stefan P Multumesc frumos. O seara placuta si tie. Seara minunata tuturor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 dragi colegi. Inca sunt la rulota, mai mesteresc cate ceva. De vreo 3 ore ma chinui sa bag butonii de la canapele la loc ca m-a mancat sa dau husele jos sa le spal 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 10 minute în urmă, Ursu Florin a scris: De vreo 3 ore ma chinui sa bag butonii de la canapele la loc ca m-a mancat sa dau husele jos sa le spal 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Buna seara si 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Negru 207 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Buna seara tuturor. E cineva care prevede un drum de la Craiova la Bucuresti in perioada urmatoare (o saptamana-doua)? Vreau sa iau ceva de la @Viorel, nu ma grabesc si nu se justifica drumul. Daca e cineva care are drum il rog sa ma ajute. Multumesc anticipat. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Seara bună sa fie la toți colegii ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Negru 207 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 38 minute în urmă, Ursu Florin a scris: dragi colegi. Inca sunt la rulota, mai mesteresc cate ceva. De vreo 3 ore ma chinui sa bag butonii de la canapele la loc ca m-a mancat sa dau husele jos sa le spal Nu exista alta posibilitate de curatare a huselor? As vrea sa le curat si eu si am aceeasi problema cu butonii. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Golaescu 65 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Deja la Voronet. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Azi am facut o plimbarica mica dupa ceva .... pamant... (si ceva locuri de off camping), la vreo 55km de casa(Salasu de Sus, HD), chiar la poalele parcului Retezat. O frumusete... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 28 minute în urmă, Dan Golaescu a scris: Deja la Voronet. Te invit sa postezi in sectiunea Iesiri ocazionale si nu in aceasta sectiune. Valabil si pentru tine @Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 37 minute în urmă, mariusnegru a scris: Nu exista alta posibilitate de curatare a huselor? As vrea sa le curat si eu si am aceeasi problema cu butonii. Ba da, aspirator care curata cu presiune. Am dinala da am zis ca iese mai bine la masina de spalat 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri