Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 va spun si eu! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Si eu va spun ............. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 tuturor colegilor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Buna dimineata! Aici ploua de azi noapte. Beau cafeaua si la munca pana maine dimineata. O zi frumoasa tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 oameni dragi! O zi faina sa va astepte si astazi! Waw, destul de rece afara, 5°! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Bună dimineața dragi colegi! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Buna dimineata va spun si eu de la Ploiesti Afara sunt aproape 8 grade si a iesit si soarele, un pic cam anemic. Spre seara ne asteptam la o repriza de ploiaie, dar pana atunci..... Ne-am baut si am umflat muschii la treaba. Trag nadejde sa avem spor, lucru pe care vi-l doresc din plin si domniilor voastre! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 @Silviu Pascu nu cred ca-i motiv de suparare! Unii isi deschid cont in urma unui impuls de moment, altii isi descopera intre timp alte pasiunii, cei mai multi poate n-au timp pentru ca trebuie sa-si castige existenta. Eu unul ma simt privilegiat ca am parte de atentia si prietenia voastra. Pun mare pret pe treaba asta! Cine nu simte la fel, nu-i decat pierderea lui. Ar trebui poate stabilita o regula, ceva in sensul ca daca un membru al forumului nu are activitate, sa zicem 6 luni sau 9 luni, atunci contul acestuia sa fie sters automat. Zic si eu! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 la toata lumea si multumesc Ghita pentru informatia meteo. Nu mai este nevoie sa ma uit pe statie ca sa stiu ce temperatura este afara. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 va doresc si eu! Urat si azi afara, dar vestea buna e ca din week-end se indreapta vremea... 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan O 68 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 dragi rulotisti! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Buna dimineata, inchis si la Valcea se chinuie sa ploua. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Buna dimineața de la Craiova dragi colegi. Frig si ploaie, 8 grade arată termometrul! O zi cât mai frumoasa si cu caldura sufleteasca cel puțin va doresc! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 dragi 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 acum o oră, mircea a scris: multumesc Ghita .... Cu placere Mircea! Da' nu te las pe degeaba, trebuie sa interpretezi o balada, ceva, la proxima intalnire! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 va scriu si eu!! Ma bucura faptul ca am creat si exista aceasta sectiune de saluturi si discutii si consider ca este o modalitate de a "ne uni" mai mereu. Nu stiu daca exista si pe alte forumuri o astfel de sectiune, practic nici nu ma intereseaza, dar ceea ce trebuie sa remarc este faptul ca incet, incet, multi colegi incep sa o acceseze si sa salute (un lucru normal de altfel), sau chiar sa-si spuna o parere. Intradevar, aceasta sectiune nu este vazuta de catre vizitatori, fiindca am considerat ca sunt subiecte care ne privesc doar pe noi si nu trebuie sa citeasca toata lumea. 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Exista si pe alte forumuri sectiuni asemanatoare dar nu sunt accesate ca aici. . Referitor la accesul limitat, e mai bine asa, deoarece unele informatii referitoare la plecari mai lungi, program etc. nu trebuie ( sau nu e tocmai indicat) sa fie facute publice. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 si din partea mea. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 si o zi BUNA!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Va salut din Banat, o zi placuta sa aveti! Vreau sa va intreb ce parere aveti de urmatoarea situatie.Citez , , la noi vreme buna, x grade, etc, , DAR omul nu are trecuta locatia, macar orientativ gen Spania, Italia.De o saptamina cred, tot zice administratia-completati-va profilul...haideti e simplu! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Da...Buna intrebare ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri