Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Dragi colegi, haideti sa ne descretim fruntile! Suntem in saptamana mare si e pacat sa aruncam vorbe grele. De aceea va marturisesc ca la mine deja a sosit iepurasul. Si n-a venit singur, ci cu inca 17 prieteni. Rulotisti ii fac! Pentru ca exemplul lui Mugurel Suilea @mugurel vap a fost molipsitor, m-am apucat de zugravit niste "garsoniere". Si iata si primii chiriasi ! Si maine mai sosesc inca 15 . Ce frumos ar fi sa avem si noi sufletul la fel de curat, ca aceste animalute! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Aha...Si-a adus si casele dupa el ... Te-apuci sa cresti iepuri Radule? Sau ii ai deja si le-ai facut casute noi de Paste... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Salut Daniel, iepuri cresc de multi ani. Mai precis de prin 2004, dar nu permanent. De doi ani am intrerupt din motive de spatiu. Acum am reconditionat custile si repopulez. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Sunt superbi, bravo! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Multumesc tare mult! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 (modificat) Mama, Nene Radule m-ai omorat ce custi frumoase ai! Belea, as vrea si eu sa-mi permit, dar ma halesc copii de ma rup. Si eu am nepotei, vreo 20 Belgian pur cu Caucazian si mai am vreo trei Dame in asteptare. Sa va traiasca! Sa fim prieteni, sa ne avem bine, doresc numai bine si o seara frumoasa Rulotistilor! Modificat 12 Aprilie, 2017 de Radu Ghita Pentru ca moderatorii isi fac datoria! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Paul, si tie sa-ti traiasca "nepoteii". Merci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 (modificat) Nene Radule, ce iepure la ceaun cu vin alb, piper si foi de dafin.o sa fac la Cheia de Paste.....! Modificat 12 Aprilie, 2017 de Radu Ghita Pentru ca moderatorii isi fac datoria! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Sa aveti pofta! Si distractie maxima! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Sa aveti o noapte linistita. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 42 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Paul, si tie sa-ti traiasca "nepoteii". Merci Multumesc, asemenea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Pentru ca azi am avut parte de "distractie" totala la nani Am nevoie de odihna pentru ca maine iar "chefuiesc". Vise frumoase! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Buna seara.Azi am avut ceva treburi in Timisoara, e jale cu traficul...am ajuns sa urasc orasele mari in ajun de sarbatori.Parca am minca cu 10 guri. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 daca vremea e frumoasa e mai mult de munca si mai putin pe forum.Stiu ca nu va suparati si de aceea imi permit, jospentru voi si sa aveti drumuri bune oriunde v-ati duce! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 si din partea mea. Va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Acum si eu ma duc sa fac nani , bona noces 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Seara buna tuturor rulotistilor , suntem multi si diferiți , trebuie înțelegere pentru fiecare, respect si politețe, nu cred ca un tânăr , trecut ușor de vârsta majoratului poate da lecții de comportament unui veteran, chiar daca are calitate de moderator, regulile le stabilește creatorul forumului , restul ne dam cu părerea fiind de o partea sau alta a unei tabere, premianților trebuie sa le acceptam mici orgolii, e recompensa pentru activitate, bine ca s-a depășit situația, e totuși Saptamana Mare, va doresc tuturor sarbatori fericite, si prietenilor mei speciali Eugen si Sorin le spun ca aștept sa ne vedem , 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 tuturor ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Din ciclul una pe zi : Eu nu inteleg, de ce un rege poate fi încoronat la opt ani, dar nu se poate căsători decît după ce a împlinit şaisprezece?- Păi nu-ţi dai seama? Una e să conduci o ţară, alta o femeie! Sa aveti o noapte linistita langa sotia voastra, si nu va faceti griji: Carmaciul vegheaza! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Noapte buna, colegi! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 dragi colegi 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Hai sus, caci avem multe de rezolvat si astazi!!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Buna dimineața prieteni si colegi , sa începem o noua zi cu gânduri frumoase, cu înțelepciune, cu înțelegere pentru cel de langa noi si cu iertare, 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Buna dimineata, dragi colegi! Astazi este Joia Mare, ma alatur si eu colegului @Alexandru Marin si in urma celor petrecute ieri pe forum i-mi doresc sa fim mai buni , mai intelegatori si mai intelepti! Va doresc o zi senina cu mult soare in suflete! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri