Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Buna dimineata @Sorin Draniceanu, esti generos si impaciuitor, @Eugen David e sarea si piperul acestui forum, o zi frumoasa si pentru el , inca o data salutari pentru toti forumistii? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 !!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 si din partea mea. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Bună dimineața, o zi buna și frumoasa să aveți 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Neata la toata lumea ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 va doresc si eu o zi frumoasa, asa ca cea de azi, cu mult soare ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Asemenea....! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Buna dimineata, mai este putin intram in "fibrilatia" pregatirilor pentru Paste. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 tuturor! Ma intorc de la tara, mielul e in portbagaj si pe langa el s-au alaturat 10 L vin rosu si 6 L de tuica... Sa traiasca cine a daruit si noi toti pe langa ei! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Buna ziua Rulotisti 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Pregatiri, pregatiri.... Uneori am sentimentul ca pregatirile sunt chiar mai frumoase decat evenimentul in sine 39 minute în urmă, Daniel P a scris: s-au alaturat 10 L vin rosu si 6 L de tuica... Daniel, ai acolo pentru doua betii si un Dts (delirium tremens). Sete buna! Eu am un rozator, caruia o sa-i fac buletin de cuptor 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 , eu am 2 miei, unu am cumparat azi si unul primit cadou de la un restaurant din Brasov pentru ca sunt client fidel. Incep sa adun tot ce e nevoie pentru iesirea de paste cu rulota. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Tot la Rasnov te duci? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Chiar acum, Radu Ghita a scris: Tot la Rasnov te duci? Da Radule, merg la Rasnov ca am lasat rulota acolo, mi-au expirat numerele Sunt baietii de la Bucuresti si Ploiesti, suntem un grup de 6 rulote care ne adunam de obicei. Facem sa fie frumos, mai ales ca duminica este ziua mea de nastere. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 La multi ani, omule! Sa aveti super petrecere! Sa pui si tu poze, sa vedem ce cadouri ai primit. Sanatate maxima si fericire exagerata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Multumesc Radule. Sa auzim de bine. Il cunoaste cineva pe acest coleg? A trecut astazi pe centura Brasovului, mergea catre Tg. Secuiesc, rulota este un Knaus cu nr. de inmatriculare B670RAP si era tractata de un Opel Zafira B gri. Cred ca este membru aici, deoarece singurul stiker pe care il avea lipit pe rulota este cu forumul nostru. Sunt doar curios daca este pe aici, ca m-am bagat in fata lui, am pus avarii, l-am lasat sa ma depaseasca sa ii fac poze, iar l-am depasit si nu vreau sa creada omu ca a dat peste un nebun pe centura Brasovului. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 La multi ani Florin pentru ziua ta si eu ma uit lung cand vad rulote si daca merg catre servici turbez.A pus si nenea in rulotica 5l vin de tamaioasa din via lui vecinu , deci garantat si o tuica de pruna si o afinata , visinata si altele printre care un belgian ca al lui nenea Radu , pastrama pt.tuci.porc , adidasi ca-mi plac la tuci cu usturoi si foarte multa voie buna va doresc numai bine tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 în urmă cu 4 ore, Ursu Florin a scris: Il cunoaste cineva pe acest coleg? A trecut astazi pe centura Brasovului, mergea catre Tg. Secuiesc, rulota este un Knaus cu nr. de inmatriculare B670RAP si era tractata de un Opel Zafira B gri. Cred ca este membru aici, deoarece singurul stiker pe care il avea lipit pe rulota este cu forumul nostru. Sunt doar curios daca este pe aici, ca m-am bagat in fata lui, am pus avarii, l-am lasat sa ma depaseasca sa ii fac poze, iar l-am depasit si nu vreau sa creada omu ca a dat peste un nebun pe centura Brasovului. Da, il cunosc eu... E @petre s ... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 oameni buni! Cum stati cu pregatirile? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Buna seara , robotim si ardem de nerabdare sa evadam de acasa.Ura iar o tai de acasa. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 Chiar acum, manolescu paul a scris: Buna seara , robotim si ardem de nerabdare sa evadam de acasa.Ura iar o tai de acasa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri