Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 @Daniel77 Cineva imi povestea ca exista o cladire in constructie exact la iesirea pe plaja si un drum de pamant paralel cu faleza, generator de mult praf. Asa este? Nea Enache tot vioi si amabil este? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 ma bag la Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 ! Pofta mare la si o zi faina sa aveti!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 La Craiova este innorat si sunt sanse de ploaie 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 oameni buni! E cam inorat si la Gura Raului, dar sansele de ploaie apar spre seara, conform prognozei...Maine oricum plecam, fiind ultima zi de vacanta... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 Salutare si drumuri bune colegii! Ieri pe A1 am vazut o rulota+masina neagra tractata de o autospeciala.Cred ca au virat spre Tm.Sper sa fi ajuns cu bine...nu avea stikere si camera mea era off. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 Buna seara, dragi colegi! Acum cateva minute am ajuns acasa dupa o saptamana de hoinarit. Au fost zile fantastice petrecute alaturi de prieteni minunati. Si nu sunt doar cuvinte frumoase ci realitatea pura. Am avut ocazia sa cunosc oameni noi, foarte pasionati de ceea ce fac (si nu ma refer aici doar la colegii rulotisti), sa vedem lucruri pe care ai doar o data in viata sansa sa le vezi. Nu pot decat sa va multumesc pentru tot, cu cea mai mare recunostinta! Doresc o seara minunata tuturor colegilor din comunitate, oriunde s-ar afla! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 Noapte buna , rulotisti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 Dupa o zi plina de satisfactii si realizari, va spun si eu : noapte buna, rulotisti! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 Aici la Gura Raului, ne-am retras in rulota ca a inceput o ploaie de nu mai e chip sa stai afara... Maine e ultima zi de vacanta, asa ca dupa pranz ajungem si noi acasa, sau poate petrecem si week-endul la Letca Noua...tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 4 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 Bună dimineața la rulotistii! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 On 03.05.2017 at 22:27, Gabriel Schuster a scris: @Daniel77 Cineva imi povestea ca exista o cladire in constructie exact la iesirea pe plaja si un drum de pamant paralel cu faleza, generator de mult praf. Asa este? Nea Enache tot vioi si amabil este? Este o cladire in constructie si exista si acel drum, dar nu-i afecteaza pe cei campati in spate.Domnul Enache e de nota 10. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 Pofta mare la si o zi buna!! Spor in toate! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 Buna dimineata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 si de la noi! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 Buna ziua dragi rulotisti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 Drumuri bune celor care sunt sau vor fi in trafic cu casa in spate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 si din partea mea. Se apropie week-end-ul , asa ca va doresc sa aveti , , ieseli" minunate alaturi de cei dragi. Sa auzim numai de bine . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 Foaie verde de sulfina / S-a mai dus o saptamana ! Weekend placut tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 5 Mai, 2017 Nene Mircea rulota Dvs.este la blocurile din Pucheni?acolo unde scrie sa nu mai arunce gunoiul pe jos?A fost plecata si a revenit acum 3 zile. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri