Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Mai, 2017 Frumoasă zona Stefane , să fie zile faine cu hodină ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Mai, 2017 O seara buna! Acum am ajuns acasa dupa o plimbarica pe la poiana cu narcise culminata apoi de frumusetile din imprejurimile Candesti Arges, de la Pastravaria Bratioara! O pastravarie si pensiune minunata pentru concedii si.... O zona super frumoasa cu locuri off de campat chiar pe langa rau... O minunatie. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 13 Mai, 2017 Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 oameni buni si o duminica frumoasa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 La Craiova este senin si frumos! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 O duminica plina de odihna si vreme frumoasa!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 E tare frig si mohorat afara, sta sa ploua ca si asa n-a mai plouat de mult ?. Va urez o duminica frumoasa alaturi de cei dragi voua ? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Buna dimineata La mine e deja cald si soare , in jur de 18 *C. Numai bine de a servi cafeluta pe terasa . Va doresc dragi o duminica minunata cu , si voie buna 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Duminica placuta sa avem! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Buna ziua , 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Salutari! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Hello dragilor, Ne indreptam si noi spre Bucuresti pe "minunatul " E85. Ce bine e la Moldova, ieri am fost invitati la pomana, azi am primit pentru drum placinte ?. Va invit si pe voi sa mancati Poale-n brau moldovenesti?. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Poale-n brauuuu!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihail24 5 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Poale-n briu nu am facut , dar am facut un iepure la ceaun cu vin alb sec. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 @manolescu paul Bun, bun....sa aveti pofta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Multumim, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Va dorim o seara frumoasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Buna seara Acum am ajuns si noi acasa, dupa o petrecere a timpului liber pe Valea Cerbului, alaturi de deja cunoscutii si extrem de simpaticii nostri colegi si prieteni, Doina si Marius Manole. In ciuda vremii capricioase am avut parte de distractie la superlativ. Iar ciolanul cu fasole, nici de data asta n-a dezamagit Amanunte la rubrica "Intalniri ocazionale" @Cristina D. placintele prezentate de tine le-am trecut la prioritati, pentru proxima iesire in Moldova. Multumesc! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 Mai, 2017 Buna seara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri