Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 (modificat) Pentru ieseala de saptamana viitoare, pe langa costumul de baie cum am spus acum cateva zile, mai adaug; sa nu va uitati si cizmele. Daca nu o fii de plaja cu siguranta o sa fie mocirla si o sa avem nevoie de cizme! Modificat 5 Februarie, 2016 de Radu B. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Eu cu ce sa vin ? .......... De ieri de la ora 2 noaptea am plecat in cautarea rulotei. Tulcea, Bucuresti; vazut, plecat. Apoi pe la ora 22 am ajuns la Iasi. Vazut, plecat. Azi am ajuns la Braila si Galati. Am vazut si rulote bune, din punctul meu de vedere, ca necunoscator, dar si unele, mai ales la Braila, mai toate cu podelele subrede dar super parfumate. Probabil ca se ingrijau. De putin timp am ajuns acasa. Sunt praf de oboseala. Rulota tot n-am . Mai caut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Pai am 3 variante. Delta, la Iasi, impecabila din '94 (dar are doar un pat mare, iar eu vreau macar inca unul micut). In rest completa baie cort..tot. A doua, un Burstner fin '88, reconditionata in 2013. Asta imi place, dar are cabina de baie, fara cadita, fara wc (aici as putea investi eu sa cumpar unul mobil). Iar a treia la Galati, Gruau Espace sau ceva de genul. Arata cum imi place, are si wc ecologic, dar nu are cabinuta de dus. Doar sa-mi iau un cort pentru off camping...dar... Acum...nu mai stiu ce sa fac.... Si chiar sunt in sevraj ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Colegule nu te agita prea tare cu cadita de dus! Multi nu prea folosesc dusul in rulota din cauza prevenirii infiltratiei cu apa. Wc e ok, ajuta mult, merita! Asa ca daca nu ai moft axeaza-te pe altele cele de trebuinta. Dupa cum am observat majoritatea usilor de la baie se deschid in exterior si e normal ca atunci cand faci dus apa de pe perete, de pe usa se scurge in rulota nu in cadita. Asa am patit eu la primul meu dus cand am probat baita, m-am trezit cu o balta in rulota. Eu vreau sa-mi i-au o cabina de dus, sa o pun in spatele rulotei, sa i-au o pompa la 12v, bag pompa intr-un bidon de vreo 30l pe care il las sa se incalzeasca la soare, sau incalzesc apa la aragaz, ma cuplez la baterie si fac dus. Oricum eu cand sunt la munte fac baita in parau, apa rece, faina, ma mai calesc, asta e moftul meu! Nu am rabdare si stare sa ma spal nici dimineata pe fata, mai bine merg la parau. Asta e pentru noi barbatii, pentru doamne e numai bun, ele sunt mai fragile! Wc e bun sa-l ai, e necesar! Eu am unul portabil! L-am folosit in off -camping, dar cand aveam conditii sa merg in padure nu il foloseam. E alta viata in aer liber! Daca imi i-au cabina de dus vreau sa pun wc in cabina afara si cand fac dus nu ma deranjeaza cu nimic. Altfel stai pe "tron" afara si sa asculti pasarile cum iti canta! In rulota daca mai ai pe cineva nici nu-ti poti face nevoile ca lumea, stai cu grija sa nu se auda, asa afara se mai imprastie..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Merci Stefane pentru sfaturi. Vad eu ce fac pana la urma. Important e ca mi-am montat carligul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Bravo! Si eu primul lucru am facut la fel ! De cand m-a apucat bazdacii cu rulota, eu in 2 saptamani de cautari pe net am avut si carligul pus si rulota cumparata! Multumesc @Radu B. Am o intrebare, pompa de 7l nu e cam mica, nu ar trebui ceva mai de putere, gen 19l?! As vrea sa stiu daca asta de 7l face fata sau nu! Aaaaa! Am uitat sa mai precizez ceva. In baie pe partea cu usa am prins o perdea de baie pe o sfoara si cand mai faceam baie trageam perdeaua si atunci apa se scurgea in cadita! Rezolvasem cumva problema. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Cornel aia cu patul mare e bun, spun din experienta, te lafai cum vrei tu! Numai un disconfort e! Daca esti doar tu cu doamna in pat trebuie sa-ti iei si o lanterna la indemana sa o cauti prin pat ca o pierzi la cat e de mare patul! Si un alt disconfort este si acela ca de fiecare data trebuie sa strangi patul ca sa instalezi masa sa poti manca.... Dupa cum vad eu ai si copil ar fi mai ok una si cu un pat mic! Stai ca boierul atunci! Multumesc @Radu B. Cred ca maine dau comanda! Acum sunt ca tiganu, materialul de la cabina cum ti se pare, are careva asa ceva, e ok? Sa nu fac doua dusuri si dupa aia pot sa-l arunc! Am mai vazut ceva pe net si m-i s-a parut panza aia cam de proasta calitate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 @Stefan P , e chiar indicată o pompa cu un debit mai mic pentru dus, așa cum e asta de 7 L/min...dacă e prea puternica îți golește imediat bazinul din care trage apa calda si s-ar putea sa rămâi cu spuma pe tine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 @Daniel-P , @Radu B.Multumesc! Chiar m-ati ajutat mult, eu vroiam sa imi i-au ceva mai mare! O bere de la mosu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 1 hour ago, Stefan P said: Cornel aia cu patul mare e bun, spun din experienta, te lafai cum vrei tu! Numai un disconfort e! Daca esti doar tu cu doamna in pat trebuie sa-ti iei si o lanterna la indemana sa o cauti prin pat ca o pierzi la cat e de mare patul! Si un alt disconfort este si acela ca de fiecare data trebuie sa strangi patul ca sa instalezi masa sa poti manca.... Dupa cum vad eu ai si copil ar fi mai ok una si cu un pat mic! Stai ca boierul atunci! Multumesc @Radu B. Cred ca maine dau comanda! Acum sunt ca tiganu, materialul de la cabina cum ti se pare, are careva asa ceva, e ok? Sa nu fac doua dusuri si dupa aia pot sa-l arunc! Am mai vazut ceva pe net si m-i s-a parut panza aia cam de proasta calitate! Pai tocmai de aceea vreau una cu un pat mai mic. Nu stiu, asa imi place mie, cu doua paturi si pentru copil si pentru ca trebuie sa-l strang mereu. Cu dusul m-am edificat. Problema mea era aia cu buda. Rulota din Galati are wc mobil dar n-are cabina pentru el... 1 hour ago, Radu B. said: @Stefan P ! Foarte tari raspunsurile . Avem si pentru tine o oferta de cabina de dus + kit dus Aici. Asta ca sa asculti linistit pasarelele in mijlocul naturii . Frumos dus! Merci! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Rotaru 128 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 (modificat) Vis-a-vis de cort exterior pot spune: 1 - Cort cumparat prin intermediul OLX ( l-am ridicat personal in Bucuresti ) la 100 RON. Toate cam au 2 m inaltime dar atentie la dimensiunile bazei. Al meu are 120 X 120 cm si tot mi se pare mic, atentie ca exista si 100 X 100 si nu recomand decat pentru copii. 2 - Kitul de pompa este luat de la Exis, cel care este 91 RON acum( cred ca eu am dat mai putin atunci ). Cred ca pompa este tot de 7L. Este foarte adevarat ca o pompa cu debit mare are marele dezavantaj ca va consuma multa apa, iar volumul de apa calda este limitat de cele mai multe ori. Insa pompa mea daca trebuie sa ridice apa la mai mult de 1m nu prea face fata, avand debit redus, de aceea cand l-am folosit a trebuit sa pun bidonul cu apa pe ceva mai inalt. @Stefan P Calitatea materialului nu cred ca poate pune probleme. Este un fas impermeabil. Nu e din hartie ca sa se deterioreze ... Chiar daca se uda, se usuca destul de rapid si gata ... bun de impachetat. Impachetatul este alta poveste ... dar las pe fiecare sa se "distreze" incercand sa il stranga in asa fel incat sa incapa inapoi in husa. Modificat 5 Februarie, 2016 de Marius Rotaru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 în urmă cu 11 ore, FlorinTM a scris: Buna seara. Ce barca ai @Sorin Leitoiu ? Am o barca model , , canoe", facuta la Galati. Are 670 cm lungime...lunga si ingusta, fundul plat; calca foarte putin in apa . Avantajul ei este ca poti pune la horbotine in ea fara sa stai inghesuit. Cu bagaje cu tot 3 persoane stau bine. Cand zic bagaje zic bagaje. Motorul este de 10 cp Jonshon bombardier .Consuma la capacitate de incarcare si contra curentului cam max 4 l la ora, cam 20-25 km/ora. Daca sunt doar eu singur ma duc cam 30-35 km/ora. Braila - Mila 23 Tulcea cam 6 ore si 22l benzina cu alt coleg si incarcati. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 dragi colegi .Weekend placut va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 ! La muncaaaa!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 , este la Braila , eu si....ma duc sa schimb garnitura de la capacul de la chiulasa in rest numai de bine, weekend placut la toata lumea . Si sa nu uitam , , din toata tara uniti-va ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 si la Galati eo zi buna pentru toti colegii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 weekend placut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 dragi colegi si pofta la cafea! Weekend plăcut tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai PATRULETE 0 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 Colegi, cum a inceput ziua? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 Sa speram ca bine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 (modificat) Buna ziua oameni buni, .un weekend cat mai bun pentru toata lumea. Modificat 6 Februarie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Februarie, 2016 în urmă cu 4 ore, Mihai PATRULETE a scris: Colegi, cum a inceput ziua? ! La mine prin muncaaa!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri