Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 24 Mai, 2017 O seară bună și liniștită tuturor, și acum ola muncă. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 24 Mai, 2017 Buna seara! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Mai, 2017 Noapte buna! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 Neata buna ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 Desi un pic cam tarziu va spun si eu !! Pofta mare la si o zi super!! Incercati sa va feriti de ploaie... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 ISUS S-A INALTAT! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 ADEVARAT S-A INALTAT! va spun si eu, chiar daca e cam tarziu! Am cam comis-o aseara la Letca Noua si azi m-am trezit mai tarziu si cu dureri de cap... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 @Daniel P : " Acel ce sta si se socoate / Pricepe, daca-i om cuminte / Cum ca necazul sta la spate / Cat ai paharul dinainte " (Pastorel) 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 Asa e @mircea ... La Letca Noua ploua intr-o veselie de azi dimineata...si eu ce sa fac acum? Cred ca ma apuc iar de treaba , ca doar e sarbatoare azi... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 Hristos S-a Inaltat! dragi colegi! O zi cat mai frumoasa va doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 @Daniel P eu m-am trezit la 6:15 azi, n-am avut nimic si doar am baut impreuna cot-la-cot . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 @Daniel P Felicitari! Frumos COLT DE RAI ti-ai amenajat la Letca Noua! Perfectiunea e atinsa nu atunci cand nu mai e nimic de adaugat ci atunci cand nu mai e nimic de inlaturat! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 Intrebare: cum gasesc harta cu memrii forumului? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 28 minute în urmă, Alin Opran a scris: @Daniel P eu m-am trezit la 6:15 azi, n-am avut nimic si doar am baut impreuna cot-la-cot . Pardon d-nul Alin! Tu ai inceput activitatea la 19.00, cand eu aveam ceva vechime, de pe la ora 13.00...Se compara una cu alta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 Stiti de problema aceasta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 Merci @mircea! Week-endul viitor vreau sa facem deschiderea si voi lansa invitatie o tuturor colegilor... Ramane doar sa ma asigur ca voi fi liber de la serviciu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 Salutare ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 54 minute în urmă, Alin Opran a scris: Intrebare: cum gasesc harta cu memrii forumului? Pui mouseul pe comanda Membri in zona de sus (header) a forumului si vor apare comenzile Utilizatori online si Lista membri. Succes! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 25 Mai, 2017 si Hristos s-a înălțat! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri