Levi N 1.259 Semnalează Publicat 26 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 26 Mai, 2017 Doar cei care au în suflet forumul pot sa aibă această imaginație. Felicitări Cristina și mulțumim! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 26 Mai, 2017 Gata va zic 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Mai, 2017 Noapte buna 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Mai, 2017 va spun si eu, ca maine iar la munca! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 26 Mai, 2017 Și eu va doresc o . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 O zi frumoasa ! Weekend placut ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 oameni buni! Cafeaua si la munca...Azi pare a fi ultima zi cu ploaie, de maine rasare iar soarele pe strada noastra... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Un weekend placut va doresc! Iar pentru cei ce sunt la serviciu, (ca si mine de altfel)unul cat mai usor ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 O zi si un weekend placut va doresc. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Intrebare:de ce oare nu pot da o reputatie unui coleg? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Ai dat 10 reputatii in ultimele 24 ore? Daca da, va trebui sa mai astepti...Daca nu, e o problema de competenta lui @Viorel si o sa se rezolve... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Ok, am sa le numar. Multumesc 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Tie am reusit sa-ti dau o reputatie acum! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 , astăzi plouă cât să recupereze zilele de joi și vineri. O zi plăcută tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Salutăm toți colegii , la noi soare frumos , zi de vară frumoasă . Weekend fain să aveți ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 dragi colegi! La Craiova vreme urata, cerul cenusiu, nori, sta sa ploua! Weekend placut, ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Neata buna si de la mine. A plouat de a rupt aici. Acum e un frig de mori si cerul plumburiu. Un weekend minunat tuturor. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Si ploua la Ploiesti si ploua / Si ce ne pasa noua/ Stam in casa si numaram bani / Ca de facut copii lasam pe altii care inca nu au 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Salutari tuturor, week-end placut! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 Buna dimineața !! Cred ca mă mut la Zalău, numai acolo este soare si cald! ( ) Acolo am si un prieten!! La Galati ploua, este frig si urat! La noi soarele cică apare joi, odată cu vara de anul acesta!! Fiti calmi! Va doresc o zi liniștita !! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Mai, 2017 @costica V. Cand te muti domne" ca vin si eu cu dumneata. ??? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri