Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2015 Pot scrie ca este o rulota mica si cocheta si nu am cuvinte de rau pentru acest model Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 20 August, 2015 Multumesc mult.In compoletare, as fi curios sa aflu : cine o fabrica, daca este un producator serios, daca sunt fiabile dpv. al structurii de rezistenta, izolatii termice si hidro.Este unul din modelele pe care le am in atentie, deoarece se inscrie in criteriile dorite de mine. Poate stii, ce colegi poseda o asemenea marca de rulota ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 August, 2015 Sunt produse in Franta, dar este posibil sa aiba sucursale prin alte tari, cum de fapt au mai toate modelele de rulote.Se merita, daca zici ca se incadreaza criteriilor tale. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 20 August, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 August, 2015 neatza! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 22 August, 2015 Buna dimineata si un weekend placut la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 24 August, 2015 Buna dimiziua! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 August, 2015 Salutare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 24 August, 2015 (modificat) Buna seara dragi colegi! Modificat 24 August, 2015 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 August, 2015 Buna seara! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 August, 2015 Multumesc mult.In compoletare, as fi curios sa aflu : cine o fabrica, daca este un producator serios, daca sunt fiabile dpv. al structurii de rezistenta, izolatii termice si hidro.Este unul din modelele pe care le am in atentie, deoarece se inscrie in criteriile dorite de mine.Poate stii, ce colegi poseda o asemenea marca de rulota ?Salut!Eu am tot un Caravelair, din "95, dar un "picut" mai mare decat modelul "Bamba"!Practic este cam acelasi lucru, doar ca a mea are 2 spatii de dormit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 25 August, 2015 Buna dimineata ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 25 August, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 25 August, 2015 Seara-buna si bine v-am ragasit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 25 August, 2015 Seara buna la toata lumea!@Eugen, ti-am timis un mesaj pe privat. Nu stiu daca l-ai primit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 28 August, 2015 Am onoarea sa va salut, dragi rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 28 August, 2015 Si eu te salutat Razvan, si va doresc : tie si tuturor colegilor, un weekend cat se poate de placut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 August, 2015 Neatza!i'm back! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 August, 2015 Multumesc @Fugulin Cristian! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2015 Salutari ! Eu la cafea. Voi?Ma bate' gândul sa cumpăr un pick-up (Ssang Yong Actyon Sport) , cabina dubla, pentru a tracta rulota. Ce spune-ți ? Motor 2l 150cp. 360Nm. Greutatea mașinii 2t.Sarcina maxima admisă pentru tractat 2300kg. Asta este masina Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvy_91 5 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2015 2l , 2 tone + rulota .... nu prea vad bine situatia Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2015 Pe Towcar imi arata 5 stele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2015 Asta a umblat mai mult ca mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2015 Sa speram intr-o victorie asta seara! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2015 Salutari ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri