Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Bine v-am găsit , astazi vă prezint pescarul zilei ! 12 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2017 Noapte buna tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 O zi frumoasa si o saptamina plina de realizari ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 Buna dimineata Va doresc o saptamana minunata! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 Buna dimineata si din partea mea. La mine soarele si-a facut aparitia devreme.si e foarte placut. Va doresc o saptamana minunata 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 bucurati-va de ultima zi din minivacanta, dar nu uitati de aglomeratia din trafic! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Viorel 22 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 Ziua bună ş-o săptămână plăcută, tuturor!... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 Salutare si numai bine! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 si va doresc o săptămana minunata!!! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 Salutari, Ce faceti? Cum va petreceti aceasta zi frumoasa??? Noi ne intoarcem acasa dupa acest weekend prelungit, frumos si cu multe peripetii ?. E foarte aglomerat E85 dar vom face un ocol pe la Ploiesti sa vedem o rulota ?. O zi minunata va uram in continuare ?!!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 Eu, un simplu muncitor, prieten, citesc, ascult, ...învăț! Pe zi ce trece, îmi dau seama că această comunitate are atâtea plusuri. Ce oameni minunați, ...ce bogăție spirituală, ....ce mai, sunt mândru, sunt împlinit, ...sunt TOT. Cinste celor ce au grija de această comunitate, de acest forum. Nu cred că există ceva mai frumos, mai sincer, ...mai corect. 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 Eu am sarbatorit azi la Bolboci, am fost la Pestera Ialomicioarei, un gratarel, am savurat din plin aerul curat si soarele imbietor. Acum spre seara am urcat la cariera chiar pe varful muntelui de unde se vede o panorama extraordinara a lacului bolboci si de asemeni a bucegilor si babele. Am facut un tur pe cheile tatarului, am vizitat turbaria la laptici si de acum ma retrag sa repet ca aseara un foc de tabara. Multumesc colegului @Radu Ghita pt vizita! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 @Stefan P Distractie placuta in continuare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 O seară minunată la rulotistii si drumuri bune pentru cei care se intorc spre case. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2017 Gata...noapte buna va zic! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 O zi frumoasa , va doresc ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 si din partea mea. Va doresc o zi minunata dragi . 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri