Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Și din partea mea , iar celor plecați în concediu :vreme frumoasa, drumuri bune și multe , multe poze. Să auzim numai de bine! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 Salut baieti, va doresc o seara buna oriunde va aflati: la munca( Sorin la Budapesta) in concediu in Grecia (Cornel si Stefan in Grecia) Daniel la Letca, etc., etc. Sanatosi sa fiti si toate cele bune!! La Galati e zapusala mare, cred ca ploua jn seara asta! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 @Costica V. Nea Costica, multumim frumos Sper sa ne revedem cat mai curand. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 OK Cornele! Cand ajungi in fara, ne auzim la un telefon!! Poate il contactam si pe Sorin, daca nu cere azil politic in Ungaria pana atunci!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 O seara buna va doresc tuturor. Sunt numai 29 grade in casa la 22, 34.Se aud niste tunete in noapte, sper sa ploua sa mai ne racoreasca un pic. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2017 pentru unii, si pentru altii ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 8 minute în urmă, Stefan P a scris: Alooo, nu ai somn ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 m-am trezit cu gandul la plecare spre greci si nu am somn! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Buna dimineata! Drum usor si vacanta placuta @Stefan P. Ai grija ca este cod rosu de canicula in Grecia. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Buna dimineata si din partea mea. Deja e caldura mare pe la mine. Deci...trebuie sa evadez ... Va doresc o zi minunata dragi 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 oameni buni! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 din nou din Suceava! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Buna dimineata dragilor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 In weekend daca nu ploua am sa trag o tura la Gostinu la plaja, ar fi prima mea iesire cu rulota. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 O zi frumoasa ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Am vazut ca duminica sunt ceva sanse de ploaie, dar trebuie facuta si inaugurarea rulotei @Aurel Vizireanu ... Asteptam detalii In "Iesiri ocazionale" ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Revin cu ceva det. in avans, am fost anul trecut acolo cu cortul e un loc numai bun de campat off. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Da, e foarte frumos...numai sa poti intra si cu rulota... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Se poate, cel putin anul trecut se putea, in poza 4 se pot vedea 2 rulote Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 în urmă cu 1 oră, Aurel Vizireanu a scris: In weekend daca nu ploua am sa trag o tura la Gostinu la plaja, ar fi prima mea iesire cu rulota. Sejur cat mai reusit cu distractie si voie buna sa aveti. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Multumesc! @Cornel Mihailescu asta e preludiul inainte de concediu 1 august. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2017 Neața bună dragi colegi! Să aveți o zi plină de realizări! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri