Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Noapte buna!...Buna dimineata tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2017 Weekend placut sa avem! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 Un Weekend placut va doresc de la Tuzla ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 din Letca Noua! Azi e zi de si de ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 Doresc sa-mi scuzati lipsa din forum din ultima perioada, dar intr-un final am dus pe tatal meu la un camin de batrani. Cativa colegi din forum cunosc aceste probleme ale mele din ultima perioada. Starea lui s-a agravat si imi era imposibil sa-l mai pot ingriji. Sper sa fie mai bine, dar...... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil F 123 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 Seara bună la toată lumea , acasă , în iesiri , în concedii sau la lucru ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 Seara buna. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 dragi colegi!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 si din partea mea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai B 17 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 Buna seara si weekend placut... ce a mai ramas din el :)) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Buna dimineata! Ma gandeam sa organizam o intalnire lunara sau saptamanala cu membri FR din Bucuresti. Ce parere aveti? Bineinteles sunt asteptati toti membri Forum Rulote. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 la toata lumea! Si daca soarele sta ascuns, pasarelele ne incandta cu trilurile lor. Dar, despre toate astea la topic dedicat. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Bună dimineața și o zi de duminică frumoasă și reconfortantă să aveți dragi colegi ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Buna dimineata tuturor! Racoare in Bucuresti, ploaie monotona, tocmai bine de lenevit!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 va spun si eu! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 în urmă cu 4 ore, Marian Eduard a scris: Buna dimineata! Ma gandeam sa organizam o intalnire lunara sau saptamanala cu membri FR din Bucuresti. Ce parere aveti? Bineinteles sunt asteptati toti membri Forum Rulote. N-ar fi rea ideea sa ne vedem o data pe luna undeva, in apropiere de Bucuresti...ca daca-ar fi mai departe, am alege muntele, sau marea... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Duminica placuta tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Va salut! Am venit de la Gostinu, pacat ca nu am prins timp frumos decait ieri, pt cei interesati se poate intra cu rulota, locuri suficiente, dar mai spre capat in fata nu recomand. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Bună seara la rulotistii! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2017 Buna seara pentru toti rulotistii si de la Ploiesti! Urmeaza o saptamana plina de munca si sper, pentru toti colegii, plina de realizari. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri