Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Seara buna tuturor, oriunde v-ati afla! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 va spun si eu... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 dragi colegi !! Baietii din Azapiko: sunteti bine? Aveti grija de voi!! Sa auzim numai de bine!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil F 123 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Toate bune. Sau retras apele. Problema este ca nu putem iesi dar nici altii sa intre aici. Tot drumul e spart, rupt de viituri, gropi adinci de pana si la 70cm. Alta problema este ca pe autoritatile de aici nu-i intereseaza. A sunat un echipaj care este de la greci de aici si le-a spus ca nu au nici o obligatie caci la ei camparea off este interzisa. Urma cei de la pompieri sa sune sa vorbeasca cu primarul daca poate el sa faca ceva. Ar mai fi o varianta. Este in zona un hotel sunt cazati acolo si nici ei nu pot pleca nici intra ca au drumul rupt. Asa ca asteptam varianta asta ca poate o sa repare drumul mai repede. Suntem aici 5 echipaje de romani plus vreo 10 campere cu straini. Deci, suntem bine. Pana maine se usuca pentru ca a ploaia a stat si a inceput sa adie vantul. Maine la plaja....din ce a mai ramas 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Imi pare sincer rau pentru necazurile pe care le indura colegii nostri. Este nedrept, pentru ca au asteptat sa vina vremea sa poata pleca, au avut speranta ca vacanta va fi una de vis , au investit bani si asteptari in aceasta vacanta si uite ce se intampla! Fruntea sus, prieteni! Un rulotist adevarat nu se lasa doborat de astfel de mici sicane ale intamplarii. Fiti curajosi, victoria va fi de partea voastra! Fie macar ca restul de vacanta, sa fie asa cum l-ati dorit. O seara minunata tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 în urmă cu 14 ore, Stefan Adam a scris: Salutari si multa sanatate! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 apropo: Ce-ti mai face picioru', Coane Fanica? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 17 minute în urmă, Radu Ghita a scris: apropo: Ce-ti mai face picioru', Coane Fanica? Cu pasi mici spre victoria finala. Invat iar mersul biped. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Copacel, copacel! Sa te faci repede bine! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 Sanatate @Stefan Adam, noapte buna tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 5 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Copacel, copacel! Sa te faci repede bine! Vorba ardeleanului : " Ce atata graba, ca doara nu mi-s fulger" 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 Zi buna, frumoasa si cu soare la azapiko. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 în urmă cu 17 ore, Stefan P a scris: Asta viata adevarata......de rulotist. Stefan şi Cornel nu disperați mai vin ajutoare , sosesc și eu pe seară! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 Bună dimineața comunitate din Giurgiu, în drum spre Azapiko să ajutăm colegii care au rămas în apă! Sperăm să fie un concediu fără peripeții! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 , o zi buna tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 Ziua bunaaaa....la noi se repara drumurile, unul e gata si la al doilea adica cel principal se lucreaza intens cu 2 vole si o bascula. Pe seara iesim la aprovizionaree.... Sa vorbit cu o batrana din zona si spunea ca de 50 de ani nu a mai fost asa viituri in zona. Deci norocosi suntem! Jubiliem. @Ciurea Sorin te asteptam cu drag. Poti intra linistit aici acum. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 @Ciurea Sorin, adu o sticla de palinca de zalau sa pun pe ranile la picioare, ieri in graba....sa scap de viitura am luat-o fara papuci si sunt numai spini si rani in talpi...asa ca ar fi bun un tratament.. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Preda 48 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 Salutari. Ne pregătim de plecare. Hai weekend. Lucrări de "îmbunătățire", ce părere aveți? Am montat amortizoare. Nu era prevăzută 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2017 Am iesit azi la civilizatie. Cu uimire constat ca autoritatile locale (primaria) sa miscat repede. A reparat toate cele 3 drumuri de acces. In schimb in Toroni la fel de viituri au fost si am auzit ca in jur de 100 de masini au fost luate de ape si duse in mare. Unele au reusit sa le scoata iar pe altele inca le cauta. Dezastru ce am vazut azi. Pompieri cum scot apa din case cu pompe, strazi inca inundate, plaje rupte......serviciul remorcari cum cara masinile, masini inca stand in apa.... Azi dupa ce m-am desmeticit am mutat rulota. Ghici unde?! Fix pe plaja. Daca mai vine vreo viitura doar ii dau drumul sa se duca in mare. Vreme buna, un apus superb...! Va pup. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri