Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Neata rulotisti ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 și o zi plină de satisfacții! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Buna dimineata, va zic si eu, direct de la "scarbici". Sa va fie programul de lucru cat mai scurt. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 oriunde va aflati! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Neata buna! Eu savurez cafeluta pe plaja! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 colegilor, oriunde v-ati afla! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 tuturor colegilor !! Vine iar CANICULA?? Fugim in Grecia la colegii nostri! Apropo, ce mai faceti, nu mai spuneti nimic? S-au retras apele??? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Superba poza...unde este facuta? In week-end intentionam sa campam la Zanoaga. Cineva prin zona????? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Seara buna tuturor si un weekend racoros va doresc ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 36 minute în urmă, Stefan Adam a scris: Seara buna tuturor si un weekend racoros va doresc ! Te salut, Stefane!Va dorim numai bine si cat mai curand o intalnire! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 acum o oră, Cris a scris: Superba poza...unde este facuta? In week-end intentionam sa campam la Zanoaga. Cineva prin zona????? Apus de Samothraki Grecia?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 acum o oră, Costica V. a scris: tuturor colegilor !! Vine iar CANICULA?? Fugim in Grecia la colegii nostri! Apropo, ce mai faceti, nu mai spuneti nimic? S-au retras apele??? Eu cred ca apa s-a retras de tot la colegii de la Azapiko de nu mai zic nimic. S-a retras si cea de la viitura dar si cea de pe masa, a mai ramas doar vinul si tuica. Mi se pare normal sa recupereze ?☺? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 Buna seara tuturor! Aproape 4 ceasuri am muncit la golf sa schimb contactul dar am ramas cu 200lei bani de bere.Atit vroiau la un servis in TM manopera...Vine wikend-ul tineti aproape 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2017 Mai intai apoi la treaba, sa putem incheia saptamana cu un bilant pozitiv! La fel va doresc si voua, stimati coegi! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri