Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 August, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 August, 2017 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Chiar nimeni, nimeni. Pun și cu partea cealaltă de plajă. Așa ca să-ți faci inimă rea că ai ales altă perioadă pentru concediu. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Vă salut că e cumplit de slab semnalul și de-abia, de-abia reușesc să postez. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Multumesc mult tuturor celor care mi-au transmis condoleante telefonic, prin mesaje si mai ales aici in forum! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 29 August, 2017 în urmă cu 2 ore, Ovidiu-Betty a scris: Așa ca să-ți faci inimă rea că ai ales altă perioadă pentru concediu. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 August, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 29 August, 2017 @Ovidiu-Betty Salut, cateva detalii de acolo, apa, apa potabila aprovizionare, drum, conditii de campare ma intereseaza off. Tinand cont de semnal poti raspunde cand ajungi acasa, eu vreu sa ma duc acolo undeva spre sfarsitul lunii septembrie. Distractie placuta si timp frumos va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 29 August, 2017 @Emil Vinteler Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 29 August, 2017 @Emil Vinteler Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Seara buna si ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 29 August, 2017 O seara frumoasa tuturor ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 29 August, 2017 , si o seara minunata. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 August, 2017 tuturor, pe maine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 29 August, 2017 Somn usor, rulotisti acolo pe unde sunteti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 30 August, 2017 Neata tuturor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 30 August, 2017 Bună dimineața la rulotistii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 August, 2017 în urmă cu 21 ore, Levi N a scris: Hai, no, @Levi N, spune acum ca ti-ar fi placut fara curent, toaleta cu dusuri cu apa calda si bar. Nu te creeed.. E mai degraba genul nostru de vacanta decat al vostru. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 August, 2017 On 8/29/2017 at 10:04, Ovidiu-Betty a scris: Apa e super bună pentru baie iar plaja e pustie. @Ovidiu-Betty, vacanta placuta! Acesta este Edenul si voi, Adam si Eva.Cred ca in fundal se vede si marul. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 August, 2017 @Aurel, am inceput numaratoarea inversa pana la intalnirea de la Campul Cetatii , la Parada Baloanelor. Nevasta-mea scapara sa o revada pe Luciela.Sa ne vedem cu bine si sanatosi! @Doru01, voi nu veniti? Nu reunim gasca Oac? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 August, 2017 Salutari si o zi placuta tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel 101 Semnalează Publicat 30 August, 2017 acum o oră, Emil Vinteler a scris: @Aurel, am inceput numaratoarea inversa pana la intalnirea de la Campul Cetatii , la Parada Baloanelor. Nevasta-mea scapara sa o revada pe Luciela.Sa ne vedem cu bine si sanatosi! @Doru01, voi nu veniti? Nu reunim gasca Oac? Salut @Emil Vinteler! Abia așteptăm să vă revedem. Noi suntem încă în Croația. Ieri am fost să vizităm Veneția. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 30 August, 2017 Vacanta frumoasa, bucurati-va 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 August, 2017 în urmă cu 8 ore, Emil Vinteler a scris: Hai, no, @Levi N, spune acum ca ti-ar fi placut fara curent, toaleta cu dusuri cu apa calda si bar. Nu te creeed.. E mai degraba genul nostru de vacanta decat al vostru. pune-ma la incercare! La anul, daca nu te grabesti, in Vama nu mai gasesti loc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 August, 2017 o zi cat mai buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri