Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Salutare tuturor și o seară făină ! 8 minute în urmă, Levi N a scris: Noutati de le Ezeretz?Tot singurei ? Nu mai suntem la Ezeretz. Suntem din nou la Saturn și nu singuri. E și colegul @Bogdan C. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 @Emil Vinteler Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 5 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Salutare tuturor și o seară făină ! Nu mai suntem la Ezeretz. Suntem din nou la Saturn și nu singuri. E și colegul @Bogdan C. Inca nu am vazut cortul la rulota ta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Levi cred ca era mai racoare in Vama 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Binenteles, si nici nu trebuia sa ma duc la serviciu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Nici noi nu am vazut cortul oare are sau numai se lauda 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Stai că ți-l arăt @Levi N ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Cred ca doar se lauda ! Din cate poze a postat nu am vazut cortul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Tocmai ce am postat @Levi N ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Vad ca bete ai pentru mai multe corturi, ai pe fiecare parte cort? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Oare Ovidiu a luat regula, daca stai mai putin de trei zile nu pun cortul 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 1 minut în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Tocmai ce am postat @Levi N ! Am scris in acelas timp! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 1 minut în urmă, Emil Vinteler a scris: Oare Ovidiu a luat regula, daca stai mai putin de trei zile nu pun cortul Posibil! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Cred ca sunt poze din arhiva 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Da @Levi N, cred că mai are unul in prelungire spre în fața, un fel de antreu și pe partea laterală un cort pentru dormit. Pe acelea nu le-am montat niciodată. Dar promit că o voi face dacă la anul veniți si voi și @Emil Vinteler și restul găștii de la Cluj și poate și @Dan Dan. Și promisiunea-i promisiune. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Dar anul asta nu se mai poate? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Din păcate nu. Mai am doar 6 zile de concediu și acelea vor fi de sărbătorile de iarnă. Dar urmează o altă vară la anul și hai să facem planul de pe acum. Spuneți perioada și noi ne mulăm după voi. Includem și planul lui @Emil Vinteler cu ziua și stațiunea cum am făcut și noi anul trecut. Mă rog, se pot discuta detaliile că doar avem un an la dispoziție. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 7 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Din păcate nu. Mai am doar 6 zile de concediu și acelea vor fi de sărbătorile de iarnă. Dar urmează o altă vară la anul și hai să facem planul de pe acum. Spuneți perioada și noi ne mulăm după voi. Includem și planul lui @Emil Vinteler cu ziua și stațiunea cum am făcut și noi anul trecut. Mă rog, se pot discuta detaliile că doar avem un an la dispoziție. Sa inteleg ca nici in weekend-uri nu mai iesiti anul acesta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Buna seara baieti!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 August, 2017 2 minute în urmă, Levi N a scris: Sa inteleg ca nici in weekend-uri nu mai iesiti anul acesta? Nici vorbă. Doar n-am schimbat biroul ca să stau acasă. Motivul a fost exact ăsta, de a avea fiecare weekend liber pentru a putea plimba căsuța încoace și-ncolo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Atunci cortul se poate monta si in weekend, nu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Nuuuuuuuu !!!!! Nici nu-l plimb decât la Ezeretz. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Ok. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 August, 2017 @Ovidiu-Betty, @Emil Vinteler, tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 August, 2017 Noapte bună tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri