Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 si 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Noapte bună tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Septembrie, 2017 Noapte buna !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 o zi placuta sa aveti ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 O zi superba, oriunde v-ati afla! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 de la Ploiesti ! Cititi acest topic, care este "cald" 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 tot de la Ploiesti ! O zi frumoasa tuturor ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 tuturor! O zi buna sa aveti! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Neața lume și o zi minunată să aveți ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 rulotisti! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 oameni buni va spun si eu din Brasov, unde sunt cu ceva treaba! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Zi buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Am o întrebare pe care o adresez colegilor mai vechi, sau şi celor mai noi şi "dezgheţaţi" : Cum pot afla, care coleg de pe forum este dintr-o anumită zonă a ţării ? Adică, de exemplu, să dau o căutare şi să-mi afişeze toţi membrii din judeţul Mureş. Mulţumesc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Membri / Lista membri / Mai multe optiuni de cautare / Locatie 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Salutari tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 55 minute în urmă, George B a scris: Membri / Lista membri / Mai multe optiuni de cautare / Locatie Mulțumesc @George B ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Pacat insa ca nu toti o au completata, insa acum de cand am preluat eu forumul, acesta informatie este obligatorie, nu o completeaza nu-si poate face cont... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 si nu numai ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 în urmă cu 2 ore, Ovidiu-Betty a scris: Am o întrebare pe care o adresez colegilor mai vechi, sau şi celor mai noi şi "dezgheţaţi" : Cum pot afla, care coleg de pe forum este dintr-o anumită zonă a ţării ? Adică, de exemplu, să dau o căutare şi să-mi afişeze toţi membrii din judeţul Mureş. Mulţumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 @Ovidiu-Betty oare dai sfoara in judet pentru iesirea din weekend ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 9 minute în urmă, Dragos M a scris: Pacat insa ca nu toti o au completata, insa acum de cand am preluat eu forumul, acesta informatie este obligatorie, nu o completeaza nu-si poate face cont... E perfect că s-a introdus câmp obligatoriu la înscriere. E foarte util pentru toată lumea de pe forum să afle ce colegi are prin preajmă. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 1 minut în urmă, Ovidiu-Betty a scris: E perfect că s-a introdus câmp obligatoriu la înscriere. E foarte util pentru toată lumea de pe forum să afle ce colegi are prin preajmă. Mai este un topic unde sunt cei care ofera ajutor, poti cauta si acolo colegi mureseni ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 6 minute în urmă, Levi N a scris: Mai este un topic unde sunt cei care ofera ajutor, poti cauta si acolo colegi mureseni ! La acela m-am gândit inițial dar acolo nu sunt toți înscriși. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 On 9/12/2017 at 18:32, Stefan Adam a scris: Salutari ! 4 zile pana ...? Bucovina... apoi la "baloane", la Tg. Mures! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri