Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 5 minute în urmă, Dragos M a scris: La mine ( de pe telefon) apare acum 515...., nu mai conteaza important e ca suntem din ce in ce mai multi ! Tot mai multi si ne simtim bine....!!!( si eu tot decpe telefon accesez). 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Tot mai multi dar din pacate, doar vreo cativa numarati pe degete posteaza...., aici este MAREA PROBLEMA..... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Buna seara baieti, !! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Tocmai am aterizat acasa, dupa o plimbare de 4 zile prin nordul Moldovei. Salut pe toti colegii si va doresc o noapte linistita. 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 17 minute în urmă, Levi N a scris: Odihnește-te Levi că mâine ai drum de făcut. Ne vedem pe malul Mureșului. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 De la Ploiesti 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2017 Noapte bună și somn ușor tuturor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Neața bună tuturor ! Azi... zi scurtă și să înceapă weekend-ul ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Neata si de la Ploiesti ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 de la Deva ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 De la Ploiesti si un weekend minunat tuturor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 La mine ploua...este urat si...monoton. Dar de maine....se schimba , , foaia " Va doresc o zi minunata dragi colegi. 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 , o zi superba, oriunde v-ati afla! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 salutare, si multe bucurii, google foto s-a gandit sa imi faca o surpriza, si mi-a facut un filmulet din primele drumetii cu rulota Vadu si Eseretz. asa ca eu m-am gandit sa il impartasesc cu voi MOVIE.mp4 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Frumos! Felicitari! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Salutari tuturor! Fain Catalin! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 în urmă cu 21 ore, Ovidiu-Betty a scris: Da, da. Păcat că voi nu puteţi veni. Spune-le să amâne nunta ! Nu mai rasuci cutitu-n rana. Mai ales dupa ce am reparat incalzirea, si nu am timp sa ies la "proba". Imi pare tare rau, dar nu-s invidios pe voi. sa va distriti si pentru noi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 3 minute în urmă, Bogdan C. a scris: Imi pare tare rau, dar nu-s invidios pe voi. sa va distriti si pentru noi! S-a făcut ! Şi nouă ne pare rău că nu puteţi veni. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 în urmă cu 18 ore, Dragos M a scris: Tot mai multi dar din pacate, doar vreo cativa numarati pe degete posteaza...., aici este MAREA PROBLEMA..... Buna tuturor! Pentru o mare parte, forumul este doar o sursa de inspiratie! Poate uni sunt prea comozi pentru a scrie, posibil sa nu aibe timp sau nu le faca placere sa ne povesteasca despre iesiriile lor! Ma gandeam ca pentru a fii membru activ, sa faca macar o prezentare pe an! Nu stiu! Vorba ta! Suntem multi si cam tot aceeasi posteaza care au postat si pana acum! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Zi buna si salutari de pe Muntele Mic! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Sa nu fii zgarcit cu fotografiile cand te vei intoarce acasa? Sigur vei avea destule sa ne arati! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri