Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 , va spun si eu , poftă mare la si un sfarsit de saptamana cat mai placut! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 din nou, daca este un coleg care doreste stickere cu Forum Rulote si se afla pe traseul Cluj-Alba Iulia-Sibiu ma poate suna. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 Desi urmatoarele zile se anunta frig si ploaie, totusi este weekend Toate cele bune va doresc! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 La Ploiesti deja se simte frigul anuntat... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 Week-end frumos va doresc si eu. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 si o seara buna! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 dragi colegi și o seară plăcută să aveți ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 Din ciclul una pe zi: Eu nu sunt ceea ce mi se întâmplă, eu sunt ceea ce aleg să devin. Cum vi se pare? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 si un weekend placut sa aveti oriunde v-ati afla ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 , pe maine! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 și ușor tuturor ! Pe mâine ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2017 ..........!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 tuturor .... la Ploiesti "vreme de numarat banii" si se pare ca asa o va tine pina maine seara .... 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 Pe vremea asta, nici cainele nu-ti vine sa-l dai afara... 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
AlexP 20 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 He He, Lala mea dupa ce si-a facut nevoile a zbughit-o spre casa... Neatza tuturor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 Numai 'Neatza, ca buna nu prea E. In Bucuresti ploua de aseara si E numai 9grade. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 tuturor! Din nou este sambata, din nou este bazat de "vechituri", asa ca haideți, niciodata nu stim "ce ne cade-n mana"! Numai bine! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 9 grade avem si sta sa ploua.Ar merge o baie termala? 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 Va salut si eu de la Ploiesti! Univers bacovian, frig, nici cainele nu l-ai da fara din casa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 în urmă cu 2 ore, Flavius Ivan a scris: la Ploiesti "vreme de numarat banii" si se pare ca asa o va tine pina maine seara .... Se pare că zilele acestea va crește natalitatea pe la voi ! Neața bună tuturor , la Tg. Mureș, cer închis și 8° C. E una din puținele weekend-uri, începând de la Paște (3 sau 4), în care "Țânțarul" se va odihni în parcare. Maxima astăzi va fi de 14°, însă vom ridica gradele cu vin fiert , căci zilele acestea la noi se sărbătoresc zilele vinului ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 (modificat) La fel voi închina și eu azi un pahar de vin cald în cinstea ta @Radu Ghita ! Prietenii știu de ce ! Modificat 7 Octombrie, 2017 de Ovidiu-Betty Corectare 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 4 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: La fel voi închina și eu azi un pahar de vin cald în cinstea ta ! Sete buna, Ovidiu ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sionut 380 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2017 Buna dimineața azi cu un nou număr 1 mondial la tenis feminin. Bravo Simona. ? 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri