Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 4 Martie, 2016 Multumesc mult @MIHAI DURA! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2016 dragi colegi ! Sa aveti un week-end plăcut si cu mult soare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 4 Martie, 2016 Minunata, si inedita asemenea vietii ! O fi avand si buda ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2016 Ar fi prea de tot... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Martie, 2016 Mihnea, cred ca este cu "golire exterioara"!!?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 4 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 4 Martie, 2016 noapte buna dragi colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Ionita 25 Semnalează Publicat 5 Martie, 2016 Buna dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 5 Martie, 2016 si weekend placut.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 5 Martie, 2016 moa' ...ce oameni matinali.......... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2016 ..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 buna tuturor si fără dureri de cap celor care au avut treaba aseară! O duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 Mie-mi spui... ca m-am culcat la 02.00 si m-am trezit la 05.15 sa merg la serviciu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 si o zi de duminica asa cum v-o doriti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 Neata va spune si Gogu' ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 "Neata" era cand m-am trezit eu Ștefane... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 Eeheeee....la mine cand m-am culcat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura 19 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 Stefan de ce nu ne-ai onorat cu prezenta?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 Hmmmmmm....... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Martie, 2016 Salutare dragi colegi, O duminica placuta va doresc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri