Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Acum ca iesirea de 1 Decembrie este la modul trecut, cand deschidem un topic dedicat iesirii de REVELION 2018? Ma inscriu primul pe lista, de pe 29.12 pana pe 03.01 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Buna dimineata tuturor. Aseara cu o mica , , spaga " am reusit sa-l , , mituiesc" pe Mos . Azi dimineata , cand am venit de la munca am gasit ceva in , , tenisi " . Asa ca am gasit un frumos Diesel...dar nu pe motorina...hahaha Va doresc o zi minunata tuturor. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 @Cornel Mihailescu, ai cumva numarul de telefon al Mosului??? Sa-l porti cu placere si sa te bucuri de el! Nu mai ai niciun motiv sa intarzii, de azi inainte. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 @Mircea Multumesc frumos. Nu am numarul lui . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 în urmă cu 1 oră, Alin Opran a scris: Acum ca iesirea de 1 Decembrie este la modul trecut, cand deschidem un topic dedicat iesirii de REVELION 2018? Ma inscriu primul pe lista, de pe 29.12 pana pe 03.01 Nerabdator esti d-l Alin... Cine te retine sa deschizi un topic si sa faci o propunere? 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 O seara minunata , va doresc de "Mos Niculaie" Sa fiti cuminti si la anul. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 De la Ploiesti va doresc o seara buna tuturor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 O seara excelenta va doresc. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Braila saluta colegii si pe cei care si-au sarbatorit ziua numelui 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 acum o oră, Lungu Marin a scris: O seara excelenta va doresc. O seara in piata Victoriei, in timp ce la Camera Deputatilor se voteaza legea 303... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 în urmă cu 15 ore, Ionel Uruc a scris: Bună dimineața. La mulți ani sărbătoriților zilei . Sa traiesti, nea Nelule!Mi-e dor de un schimb de pase... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Nu tizule, sunt blocat in trafic:) 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 O seara frumoasa tuturor. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Buna dimineata! Va doresc tuturor o zi frumoasa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Buna dimineata tuturor! O zi frumoasa va doresc! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 oameni buni! la slujba...O zi frumoasa tuturor! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Neața bună tuturor colegilor ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iordache Gabi 47 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Neata rulotisti!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 si sa aveti pofta la cafea. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Inca putin si vine weekenduuuuuu` 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 3 minute în urmă, Alin Opran a scris: Inca putin si vine weekenduuuuuu` Ne vedem la Letca? Eu ajung de vineri seara... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Buna dimineata si de la mine. Frig tare domnilor. (-7" C ) Servesc a 2-a cafeluta si la...cumparaturi. O zi minunata va doresc. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 18 minute în urmă, Daniel P a scris: Ne vedem la Letca? Eu ajung de vineri seara... Eu vin de sambata dimineata. Am de lucru la generator, arunca ulei pe la semeringul de la volanta si nu ma risc sa vin de vineri seara si sa raman fara curent (si fara caldura). Daca il rezolv raman pana duminica, in caz contrar trebuie sa plec seara 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri