Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Salut @Robert Patrick trebuie sa ne potrivim noi programul cumva , si la o intilnire viitoare o " comitem " iar. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Seara buna. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 O seara buna! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 si seara buna! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Buna seara baieti!! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil F 123 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Acum m-am trezit si eu. Servesc o cafeluta si ma pregatesc de munca... O seara minunata tuturor va doresc. 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 Sa aveti o noapte linistita. Weekendul bate la usa, asa incat aveti toate motivele de bucurie. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2017 !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 !! Este gata cafeaua la mine Poftiti va rog La Braila vad ca incepe sa straluceasca , sunt 4 grade, deci viata este frumoasa Am plecat la Plescoi de Buzau sa fac aprovizionare cu bunatati de sezon O zi buna 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Buna dimineata si Si la Ploiesti e soare, cu toate ca a fost ger asta noapte. O zi plina de reusite sa aveti si sa ne auzim (vedem) sanatosi! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 tuturor si o zi frumoasa! Dar scurta la serviciu pentru cei care lucreaza, ca vine week-endul! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 O zi frumoasa si din partea mea! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Buna dimineata si din partea mea. Vad ca pe la voi dragi colegi este soare si temperaturi pozitive. La mine, ceata, -4 grade C. Va doresc o zi minunata . 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 19 minute în urmă, Cornel Mihailescu a scris: Buna dimineata si din partea mea. Vad ca pe la voi dragi colegi este soare si temperaturi pozitive. La mine, ceata, -4 grade C. Va doresc o zi minunata . Acum si cand la tine erau 30 de grade si la noi ploua! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 @Flavius Ivan Si asta e adevarat. Sper ca in 2 saptamani sa ninga in Romania...vin la sanius. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Chiar acum, Cornel Mihailescu a scris: @Flavius Ivan Si asta e adevarat. Insa prea e frig la mine aici. Sper ca in 2 saptamani sa ninga in Romania...vin la sanius. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 2 minute în urmă, Cornel Mihailescu a scris: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Chiar acum, Cornel Mihailescu a scris: Cred ca nu prinzi zapada cand vii ..... acum depinde cand pleci, prognoza meteo pentru Romania spune ca dupa revelion va ninge .... si se pare ca in cantitati chiar foarte mari! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Pe 20 decembrie ajung . Si pe 4-5 ianuarie plec . Poate am noroc si tai si eu porcul pe...zapada. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Buna ziua colegi. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Ziua buna! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 O zi bună şi un wheek-end minunat vă dorim ! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Din weekendul asta incep pregatirea rulotei pentru iesirea de Revelion! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri