Traian M 505 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 @Cornel Mihailescu acum vazui in semnatura ta, iar ai schimbat masina pe anul asta? Esti pe plus sau pe minus cu schimatul masinilor asa des? Stiu ca ai bagat la bani in A8-ul ala in primavara. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 @Traian M Ai ratat topicul cu vacanta din Grecia si inundatiile de acolo? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 în urmă cu 1 oră, Traian M a scris: @Cornel Mihailescu acum vazui in semnatura ta, iar ai schimbat masina pe anul asta? Esti pe plus sau pe minus cu schimatul masinilor asa des? Stiu ca ai bagat la bani in A8-ul ala in primavara. @Traian M Dupa cum sti am avut un , , necaz " in vara in Crecia (Azapiko ) Am fost inundati si mi-a intrat apa in admisie prin filtrul de aer . Asa ca...s-a , , belit " un piston si a iesit biela prin blocul motor. Am vandut A8-ul asa stricat cu 2200 euro. Destul de mare paguba, vreo 5000 euro. . (noi sa fim sanatosi ) Asa ca am ramas fara masina in Romania si am fost nevoit sa-mi cumpar o alta masina. Am cumparat un Audi Q7 , O sa-l prezint in topicul dedicat. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Salutare tuturor! Tot raul spre bine, Cornel...bafta cu noua achizitie. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Asa este, Marius. Multumesc frumos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Seara buna prieteni! In scurt timp voi pleca spre Letca Noua, la ceva mestereala si d-ale gurii... Va doresc tuturor week-end placut si sa ne-auzim cu bine! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Seara buna si un wekend placut. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 O seara buna! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 si de la Galati!! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Sunt pe cale sa ma bag in scutece asa ca va urez noapte usoara! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 în urmă cu 7 ore, Cornel Mihailescu a scris: @Traian M Dupa cum sti am avut un , , necaz " in vara in Crecia (Azapiko ) Am fost inundati si mi-a intrat apa in admisie prin filtrul de aer . Asa ca...s-a , , belit " un piston si a iesit biela prin blocul motor. Am vandut A8-ul asa stricat cu 2200 euro. Destul de mare paguba, vreo 5000 euro. . (noi sa fim sanatosi ) Asa ca am ramas fara masina in Romania si am fost nevoit sa-mi cumpar o alta masina. Am cumparat un Audi Q7 , O sa-l prezint in topicul dedicat. Ooo, ce naspa, e mare paguba, ce pacat. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Dupa o palinca ( doua, aproape trei) inainte de niste carnati proaspeti la ceaun si apoi 2 pahare de vin negru, recunosc ca e timpul sa ma bag la nani, ca maine avem treaba... 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 Noapte buna si din partea mea. Eu ma pregatesc de munca. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2017 si din partea mea ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 în urmă cu 9 ore, Daniel P a scris: Dupa o palinca ( doua, aproape trei) inainte de niste carnati proaspeti la ceaun si apoi 2 pahare de vin negru, Da, uite un OM care se respecta! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 Din ciclul una pe zi : Am 206 oase, 506 muschi si vreo 50 de miliarde de celule. Sa trezesc toate astea dimineata, pai imi trebuie timp, măi, nene! rulotisti! Va doresc sa aveti un weekend superb! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 ! e sus la locul lui si straluceste frumos deci.... este zi de o mica petrecere la rulota tuica avem, carnati de Plescoi avem, muraturi avem, prieteni AVEM.. deci asteptam prietenii......sa va dau adresa sau o stiti ???? 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 tuturor! Un weekend minunat sa aveti! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 Buna dimineata si de la mine. La mine clima a luato ..razna. Azi noapte intr-un camp pe unde bantui eu cu serviciul au fost -11 gr. C. Ori ma las de munca, ori ma mut inapoi in Romania. Acum sunt nu mai putin de -7 "C. Masina mea e , , bocna " Va doresc un week end minunat dragi colegi. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 dar nu prea mai e dimineata la ora asta, asa ca 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 Buna ziua colegi si un weekend minunat va doresc. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2017 Bună ziua la rulotistii! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri